stalker Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 не даже с доплатой не хочу больше... теперь планируем по европе на машине прокатится дней на 10 .. есть виза можем ехать куда угодно.. приезжай в прагу )) тут класно еще и германия с австрией рядом ))
Barabass Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 ну так не стоит обобщать с Ялтой)) и это какие годы были? Я когда слышу слово Ялта, или Мы в Ялту...или Были в Ялте так и хочеться сказать чтото плохое....
Bund Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 Чувак, ты всегда такой? :bm: Про Крим я мав на увазі не місцеву туристичну інфраструктуру та сервіс, а море та гори на Південному березі. Природу, коротше кажучи.
Barabass Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 приезжай в прагу )) тут класно еще и германия с австрией рядом )) Я приеду)) попозжей ) но буду с женой и дочкой.не гульнем в этот раз)
stalker Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 что за городок? возле Пескара шяс почно не помню
Bund Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 Было бы у меня достаточно денег, я бы колесил по заграницам разным. И не нужно кривить душой, так бы делали практически все, ну может кроме Бунда ;) А чому крім мене? Я би теж по всьому світу їздив. Звісно якби була така можливість.
Barabass Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 Про Крим я мав на увазі не місцеву туристичну інфраструктуру та сервіс, а море та гори на Південному березі. Природу, коротше кажучи. хз...как можно любить природу...) разве что в качестве разнообразия о чем писал Кэп))
Bund Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 Я когда слышу слово Ялта, или Мы в Ялту...или Были в Ялте так и хочеться сказать чтото плохое.... У мене з Ялтою також не дуже гарні спогади. Дружині в ній було погано. Але це таке. Лірика. Після того, як дружина побувала перший раз за бугром, то сказала, що або в Буржуїнство, або нікуди.
t04k2 Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 Я когда слышу слово Ялта, или Мы в Ялту...или Были в Ялте так и хочеться сказать чтото плохое.... ну я понял изза чего столько негатива, но ифна меняется ))) быстрей чем разводятся срачи в интернетах)))
Bund Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 хз...как можно любить природу...) разве что в качестве разнообразия о чем писал Кэп)) Плюсанув би тобі, але не можу...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз