Cell Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 А чому крім мене? Я би теж по всьому світу їздив. Звісно якби була така можливість. Я жартую) Карпати теж не поганий варіант відпочинку. І сервіс хвалять. Звісно не в час сезону морів))
stalker Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 Я приеду)) попозжей ) но буду с женой и дочкой.не гульнем в этот раз) без вопросов ) у меня тоже как раз жена приехала так что...)
t04k2 Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 Плюсанув би тобі, але не можу... Любить или не любить природу это дело каждого, а вот засирать ее это плохо =(( увы это печальная беда наверно на всей территории СССР бывшего=(
Bund Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 Я жартую) Карпати теж не поганий варіант відпочинку. І сервіс хвалять. Звісно не в час сезону морів)) Ніколи не був в Карпатах. Хотілося би якось з'їздити туди. Сьогодні дивився фото Канадщини. Скелясті гори - https://forum.pravda.com.ua/read.php?2,213717044,page=1 Краса, що капець. Взагалі люблю гори. А якщо ще є море, то це може перекреслити будь-який говносервіс.
yobilovus Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 Вчера не спалось, посмотрел Бетмена, с вашими аватарками весь фильм Джокера называл Барабасом поганий признак розмовляти вночі з героями фільму, ще гірше хіба коли вони тобі відповідають
Cell Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 поганий признак розмовляти вночі з героями фільму, ще гірше хіба коли вони тобі відповідають ой, я лусну :pod_stolom:
Barabass Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 Ніколи не був в Карпатах. Хотілося би якось з'їздити туди. там настоящий релакс... я был много раз и в школьные годы и после) и в прикарпатье и в закарпатье.... я так смотрю что я много где был если в другими сравнивать....Хоть какойто плюс от аварии на ЧАЭС)))) поганий признак розмовляти вночі з героями фільму, ще гірше хіба коли вони тобі відповідають еще хуже если один из героев фильма у тебя поселится в голове на долго)))
Mabila Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 Хоть какойто плюс от аварии на ЧАЭС)))) еще один пунктик в биографию.... :rtfm:
yobilovus Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 Ніколи не був в Карпатах. Хотілося би якось з'їздити туди.
Barabass Опубліковано: 15 травня 2013 Опубліковано: 15 травня 2013 еще один пунктик в биографию.... :rtfm: кантора пишет(с) :dance3:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз