Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Мне позвонили с дома - там страшный град. А в том районе, где я работаю - нифига.

Наверное начнется в аккурат когда я буду в пути

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

в києві вже з понеділка день в день в 17:50 починається дощ і йде десь до годинки 19:00 - акурат в той час, коли я йду на тренування - приходжу мокрий, в залі питають чи там вітер на вулиці

Опубліковано:
Да так, по мелочи.. в принципе, ничего интересного за последние пару дней не наблюдали)) :

Сдаюсь))) но еще не вечер))) xD

Опубліковано:
вот свежее, сегодняшнее))

у нас есть кое что страшней.... мне кажется Толерантность скоро Крым превратит в ужасное место....

Новость страшная=(

Опубліковано:
у нас есть кое что страшней.... мне кажется Толерантность скоро Крым превратит в ужасное место....

Новость страшная=(

Це лише страх. Ніфіга не буде. В середині 90-х було набагато гірше. Татар швидко приструнили.

Опубліковано:

Новость страшная=(

Поеду ка я в Лондон, буду призывать к тому, что бы признали украинский народ основным, я тоже могу пару плакатов накалякать... и громко улюлюкать...

Опубліковано:
Це лише страх. Ніфіга не буде. В середині 90-х було набагато гірше. Татар швидко приструнили.

ну так то Хизб ут-Тахрир запрещен во многих странах в том числе и в России а у нас все норм.....

Опубліковано:
ну так то Хизб ут-Тахрир запрещен во многих странах в том числе и в России а у нас все норм.....

Наскільки я знаю, то їх щемили трохи. Тут ще така фішка, що самі мусульмани їх не сприймають. Так що по факту ці збори є зборами купки радикалів, які ж самі татари і передушать.

Опубліковано:
вот свежее, сегодняшнее))

Я в такой момент в Харькове попал, думал машина захлебнется :bh:

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...