HusH Опубліковано: 6 червня 2013 Опубліковано: 6 червня 2013 ну так то Хизб ут-Тахрир запрещен во многих странах в том числе и в России а у нас все норм..... Да им просто заняться нечем, они самые униженные, самые обиженные, на них все нападают, их нужно жалеть)))
t04k2 Опубліковано: 6 червня 2013 Опубліковано: 6 червня 2013 Да им просто заняться нечем, они самые униженные, самые обиженные, на них все нападают, их нужно жалеть))) да я тоже думаю.... до алах абах не дойдет.... и думаю быстро их на землю спустят
Bund Опубліковано: 6 червня 2013 Опубліковано: 6 червня 2013 Ну це вже дістало. Як додому з роботи іти, так дощ починається. Вже гримить, сцуко. І щось капати починає.
yobilovus Опубліковано: 6 червня 2013 Опубліковано: 6 червня 2013 І щось капати починає. ну звичайно, як це я прийду на тревання не промокший
t04k2 Опубліковано: 6 червня 2013 Опубліковано: 6 червня 2013 почему так?? мои вот меня обожают=) и я их обожаю))
Cell Опубліковано: 6 червня 2013 Опубліковано: 6 червня 2013 Мучаю их, трудно им, заставляю хорошенько понапрягаться))
t04k2 Опубліковано: 6 червня 2013 Опубліковано: 6 червня 2013 Мучаю их, трудно им, заставляю хорошенько понапрягаться)) я пока целенапралвенно их не мучаю так пару упражнений на средний задний)) пучки)) а передний вроде и так задействован=( Нече нече скоро тоже мучать буду)))
Cardopusher Опубліковано: 6 червня 2013 Опубліковано: 6 червня 2013 Мучаю их, трудно им, заставляю хорошенько понапрягаться)) может свои упражнение не нашел??))) что делаешь на дельты?
dontsxe Опубліковано: 6 червня 2013 Опубліковано: 6 червня 2013 (змінено) я все о своем )) Одесса Показать Змінено 6 червня 2013 користувачем Denis.od
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз