vsmark Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 Устроился вчера работать в такси .. отработал ночь, поспал пару часов и вот весь день отмахал.... ел мало .весь день на нервах та как оказывается города то и не знаю , особенно разыне улочки переулочкии дворорики .. в итоге за 2 дня минус 2,5 кг!!!!!!
Jus Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 а в мене сьогодні фейл на тренуванні - не зміг 45-ки закинути и далеко хотел их кинуть, м?
Дарианна Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 Мы тоже тобой очень гордимся ) Спасибо :) Надеюсь что так оно и есть :)
Дарианна Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 А мне так повезло. Теперь мои перекусы вот так вкусняхи))) у меня их дома многовато..... Говяжье мясо) Я работаю на этой акции) И есть много дома такого)
yobilovus Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 А чего это ты гантелями кидаешься? и далеко хотел их кинуть, м? на дельти
lihodeev75 Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 Спасибо :) Надеюсь что так оно и есть :) а на авке свое фото смотрелось бы лучше)))
yobilovus Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 Коленями закидывал? так, 40-ки закинув норм, а 45 не зміг підвернути лікоть, не вистарчило сил )
Дарианна Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 а на авке свое фото смотрелось бы лучше))) Нет
Bund Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 Устроился вчера работать в такси .. отработал ночь, поспал пару часов и вот весь день отмахал.... ел мало .весь день на нервах та как оказывается города то и не знаю , особенно разыне улочки переулочкии дворорики .. в итоге за 2 дня минус 2,5 кг!!!!!! Співчуваю. Робота - не фонтан. Сфера обслуговування вимотує, що капець. Та і клієнти різними бувають. В будь-якому випадку по-більше хороших і ''жирних'' клієнтів.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз