t04k2 Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 Все Фигня!!!!!!! Самое Лучшее слово СОСЦЫ!!!!!!!!!!! :my_name_is_grisha:
Папандопуло Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 Все Фигня!!!!!!! Самое Лучшее слово СОСЦЫ!!!!!!!!!!! :my_name_is_grisha: эх....рыжую помнишь?)
Млд Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 так, 40-ки закинув норм, а 45 не зміг підвернути лікоть, не вистарчило сил ) Для меня 40-ки закинуть это мечта) Такая беда с закидыванием, больше 30 не получается, а 30-ки закидывая корячусь так, будто в меня вселился бес
vsmark Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 Співчуваю. Робота - не фонтан. Сфера обслуговування вимотує, що капець. Та і клієнти різними бувають. В будь-якому випадку по-більше хороших і ''жирних'' клієнтів. Такси Это временно - машину жалко сильно ...но нужно собрать денег на курсы инструкторов на буковели планирую зиму там отработать инструктором..
Ark Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 Для меня 40-ки закинуть это мечта) Такая беда с закидыванием, больше 30 не получается, а 30-ки закидывая корячусь так, будто в меня вселился бес Та фигли там закидывать.. а вот пожать это уже сложнее ((
Млд Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 Та фигли там закидывать.. а вот пожать это уже сложнее (( Не закинув не пожмешь)
OlegRO Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 А мне так повезло. Теперь мои перекусы вот так вкусняхи))) у меня их дома многовато..... Говяжье мясо) Я работаю на этой акции) И есть много дома такого) что за акция? :3124:
Ark Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 (змінено) Ну можно попросить подать) Просто не испытываю особых проблем с закидыванием, может из-за роста, так как одна гантель с половину меня в сидячем положении будет )) чуток коленкой подтолкнул и она уже наверху) Хотя сороковки и не пробовал. Змінено 14 листопада 2013 користувачем Ark
Jus Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 Ну можно попросить подать это не для истинных джедаев! ))
yobilovus Опубліковано: 14 листопада 2013 Опубліковано: 14 листопада 2013 я сьогодні бачив чувак станову робив 30 кг. просто мені не завжди зручно, когось просити подати мені 45 кг. на рівень плечей
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз