yobilovus Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 бачив вчора Спасокукоцького в Оушен Плаза ....нічого крім форми його голови не видавало в ньому атлета
tukan Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 бачив вчора Спасокукоцького в Оушен Плаза ....нічого крім форми його голови не видавало в ньому атлетаа что с головой? квадратная? блин, вот у меня голова второй день как надутая, морда красная, давление 110х60, при нормальном для меня 120х70. шо такое? кто знает, может возраст уже?
yobilovus Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 а что с головой? квадратная? я краще сказати не можу __________________ кльовий сервіс ?відслудковування літаків в реальному часі
tukan Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 я краще сказати не можуотдаленно напоминает советсткий знак качества :bs:
Faust Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 блин, вот у меня голова второй день как надутая, морда красная, давление 110х60, при нормальном для меня 120х70. шо такое? кто знает, может возраст уже? так ты ж вроде как никотинку сейчас принимаешь... вот от неё и "побочки" с лицом и давлением
everton17 Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 Я не знаю что на Украине. Я не привык спонсировать перекупов. В описании лотов читай новые или восстановленные. а на али не перекупы? )
Каммерер Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 а на али не перекупы? ) что ты, нет конечно! Сами делают в семейном кругу и сами же и продают!
xx07xx Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 бачив вчора Спасокукоцького в Оушен Плаза .... Везет. Не каждому выпадает такая честь :ag:
Cardopusher Опубліковано: 3 січня 2014 Опубліковано: 3 січня 2014 только что от туда. Не видел там Югика
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз