Pick_assO Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 Две буквы тоже много, оставлю одну) Буду Молодым, как и задумывалось изначально Не ты? :ag:
yobilovus Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 посоветуйте очки для плавания маю що й по темі сказати якщо фірмові то мабуть спідо треба купити а я колись собі купив якісь звичайні в великому ТЦ в розділі товари для спорту і до сих пір жодних траблів в мене з ними немає, я правда не дуже часто плаваю, проте під водою видно, інколи запотівають, герметичні, резинка тримається, не тріснула, юзаю вже два роки, не менше ніж 50-70 походів в басейн/море точно було
xx07xx Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 маю що й по темі сказати та не вже?))) а я колись собі купив якісь звичайні в великому ТЦ в розділі товари для спорту і до сих пір жодних траблів в мене з ними немає, я правда не дуже часто плаваю ну звiсно - вони ж дома лежать)
yobilovus Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 юзаю вже два роки, не менше ніж 50-70 походів в басейн/море точно було от ця половина моєго флудо-поста мала в привнести хоч трішки інформації за два роки нічого не розсохлось і вони до сих пір працюють ) в нас є два плавці на форумі еуген і наблюдатель (здається, можу помилятись) от ще нарив для тебе пост
xx07xx Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 от ця половина моєго флудо-поста мала в привнести хоч трішки інформації за два роки нічого не розсохлось і вони до сих пір працюють ) в нас є два плавці на форумі еуген і наблюдатель (здається, можу помилятись) от ще нарив для тебе пост Спасибо, Юра. Вот только не ЙевГэниЙа очи.. У него, как у девушек трусы неделька - на каждый день)) А вообще сегодня столкнулся с тем , что таки подобрать их непросто - куча ньюансов.
Cardopusher Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 будешь покупать,обязательно подбирай так,чтобы не давили на нос. А то я намучался(
Benzol32dii Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 (змінено) Наверное самое бездарное, что только может быть на форуме - это когда человек, относительно какого-либо факта\события\процесса\другого человека и т.д., на полном серёзе делает утверждение(!), основанное лишь на собственных догадках, домыслах, счетах, чувственно-эмоциональном восприятии вышеперечисленного. При том что фактически он не распологает достоверной информацией, а зачастую не располагает вообще никакой информацией, относителньо того, о чем он так утвердительно высказывается. Господи, как же это тупо :p: :ppc: Змінено 8 січня 2014 користувачем Benzol32dii
Ark Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 Так часто делают многие. Кто тебя уже обидел?
Benzol32dii Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 Так часто делают многие. Кто тебя уже обидел? Меня никто не обидел :ab: Вот потому что "так часто делают многие" - поэтому и в мыслях дня этот текст.
Млд Опубліковано: 8 січня 2014 Опубліковано: 8 січня 2014 (змінено) А мне норм. Всегда можно отнестись с юмором к таким высказываниям, если они ошибочны. Ну, а если нет, то... Змінено 8 січня 2014 користувачем Молодой
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз