andreyyy Опубліковано: 4 лютого 2014 Опубліковано: 4 лютого 2014 Ну что за страна! Как ни улица им. Ленина, так им. Бандеры (
yobilovus Опубліковано: 4 лютого 2014 Опубліковано: 4 лютого 2014 с планшетом малого вообще не видно не слышно. К машине привык, так как почти в ней родился. парня в 3 года водил на экскурсию в метро, так как непорядок, киевлянин, а в подземке ниразу небыл. С писикаками все гуд. парень уже большой так чого ти задаєш запитання, на які знаєш відповідь? Осталось маршрут только определить. так і їдь, як вони, ще в горах на синевир заглянь
Alexey_ Опубліковано: 4 лютого 2014 Опубліковано: 4 лютого 2014 так чого ти задаєш запитання, на які знаєш відповідь? так і їдь, як вони, ще в горах на синевир заглянь Так одно дело проехать 100-150 км в одну сторону и вернутся назад. (именно столько самые дальние поездки были с малым) было все спокойно, планшет рулит. а вот другое дело уехать за 1000 км и провести в дороге пару дней (недель) ! Разницу улавливаешь? я поэтому и поинтересовался, есть ли у кого опыт подобного путешествия с карапузом. Синевир стоит однозначно посетить, будет включен в маршрут. "Ударим автопробегом по бездорожью и разгильдяйству"
yobilovus Опубліковано: 4 лютого 2014 Опубліковано: 4 лютого 2014 всі діти індивідуальні, ви ж їх не в одному магазині купували, я надіюсь.. і якщо тобі хтось порадить їдь, бо він їздив і жодних траблів не було, це не означає що в тебе буде аналогічно і, відповідно, навпаки ще від батьків залежить - до мене колись в 2000-х тітка прилітала в гості з австралії з 1,5 дитиною - і нічого, все нормально (а коли вона летіла, то її тато казав - ти там тільки до коней не зачіпайся .... він думав що її тут на бричці селюки будуть зустрічати) інші друзі їздили в 3-х місячною дитиною зимою 300-500 км. по карпатах - все ок. ще одні друзі 2,5 дитину не беруть з собою на гуляння бо він боїться музики ЗІ: в мене дітей нема, я тобі не порадник, можеш не читати )))
Alexey_ Опубліковано: 4 лютого 2014 Опубліковано: 4 лютого 2014 всі діти індивідуальні, ви ж їх не в одному магазині купували, я надіюсь.. і якщо тобі хтось порадить їдь, бо він їздив і жодних траблів не було, це не означає що в тебе буде аналогічно і, відповідно, навпаки ще від батьків залежить - до мене колись в 2000-х тітка прилітала в гості з австралії з 1,5 дитиною - і нічого, все нормально (а коли вона летіла, то її тато казав - ти там тільки до коней не зачіпайся .... він думав що її тут на бричці селюки будуть зустрічати) інші друзі їздили в 3-х місячною дитиною зимою 300-500 км. по карпатах - все ок. ще одні друзі 2,5 дитину не беруть з собою на гуляння бо він боїться музики ЗІ: в мене дітей нема, я тобі не порадник, можеш не читати ))) Ну ты прям как угорь извиваешься, перекручиваешь и подковыриваешь. (бандерівці, вони все такі, я то сам знаю :my_name_is_grisha: ) Я не прошу совет, ехать мне или не ехать, я ПРОШУ ПОДЕЛИТСЯ ОПЫТОМ, если кто ездил с карапузом прмерно такого возраста. Вот все. А решение само собой, буду принимать только я. Уот так уот. :on_the_quiet:
yobilovus Опубліковано: 4 лютого 2014 Опубліковано: 4 лютого 2014 Ну ты прям как угорь извиваешься, перекручиваешь и подковыриваешь. та ладно, навіть і в думках не було ))) я б їхав
yobilovus Опубліковано: 4 лютого 2014 Опубліковано: 4 лютого 2014 Финалистки конкурса EXTREMEальное преображение
Cardopusher Опубліковано: 4 лютого 2014 Опубліковано: 4 лютого 2014 + Но преобразовались многие нормально.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз