Morro Опубліковано: 10 квітня 2014 Опубліковано: 10 квітня 2014 У меня костюмы тоже проблема. Пиджак если нормально сидит, то в поясе можно кулак всунуть. И такая байда со школьных лет.
Voldemar.T Опубліковано: 10 квітня 2014 Опубліковано: 10 квітня 2014 Евро продают 19.50 эх, что ж будет дальше...
yobilovus Опубліковано: 10 квітня 2014 Опубліковано: 10 квітня 2014 брюки,на два размера меньше пижмака хтось тут пропускав leg day
JOCKER Опубліковано: 10 квітня 2014 Опубліковано: 10 квітня 2014 хтось тут пропускав leg day в плане? ноги нуна было качать..? :sarcastic:
yobilovus Опубліковано: 10 квітня 2014 Опубліковано: 10 квітня 2014 в плане? ноги нуна было качать..? :sarcastic: я просто теж ходжу в зал, теж ходжу в костюмах і вони на мене малі всюди, в т.ч. в ногах - я з машини вийти не можу широко розставляючи ноги - виходжу як блондинка в міні
JOCKER Опубліковано: 10 квітня 2014 Опубліковано: 10 квітня 2014 Показать я просто теж ходжу в зал, теж ходжу в костюмах і вони на мене малі всюди, в т.ч. в ногах - я з машини вийти не можу широко розставляючи ноги - виходжу як блондинка в міні ну у меня всё не так пИчально.. :sarcastic: ноги отстают, но меня устраивает большие окорочка делать не хочу з.ы. касстюмы ушиваешь или на заказ штопаешь ?
VUBlack Опубліковано: 11 квітня 2014 Опубліковано: 11 квітня 2014 я просто теж ходжу в зал, теж ходжу в костюмах і вони на мене малі всюди, в т.ч. в ногах - я з машини вийти не можу широко розставляючи ноги - виходжу як блондинка в міні если талия узкая, то даже большие ляхи не спасут, все равно на заказ.
yobilovus Опубліковано: 11 квітня 2014 Опубліковано: 11 квітня 2014 касстюмы ушиваешь или на заказ штопаешь ? доношую старі я колись був жирним і в мене є по кілька костюмів 48,50,52,54 розміру )) если талия узкая, то даже большие ляхи не спасут, все равно на заказ. ну так - або вшивати куплений )
Outlawif Опубліковано: 11 квітня 2014 Опубліковано: 11 квітня 2014 если талия узкая, то даже большие ляхи не спасут, все равно на заказ. Даже наоборот. Еще и с брюками проблема - если налезли, то в талии в 1.5 раза больше чем нужно, если по талии - на ляжку не натянешь...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз