Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Привет, кто-то продает кленбутерол?

Могу подарить нужное количество.

Но... Точно нужен? Я вроде не слышал ни одного положительного отзыва о его использовании. Только тремор в руках и все.

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

уже лучше бронхом давится который реально работает

беру свои слова обратно, не видела ролика....и никогда бы не подумала, что сперма пахнет цветущим каштаном.

Начнут распускаться, проведу эксперимент :Koshechka_08:

дак чего каштанов ждать

Опубліковано:
Могу подарить нужное количество.

Но... Точно нужен? Я вроде не слышал ни одного положительного отзыва о его использовании. Только тремор в руках и все.

Хочу попробовать,если честно

Опубліковано:
Хочу попробовать,если честно

я теж тобі може подарувати на пробу )

Опубліковано:

Может у кого там завалялось пару лишних бутылочек бронхолитина))

Опубліковано:
я теж тобі може подарувати на пробу )

Юра,а ты как считаешь? Что мне лучше взять?

Опубліковано:
Юра,а ты как считаешь? Что мне лучше взять?

для чого? підвестись під змагання?

покажи що зараз робиться з низом живота - зійшов жирок?

ЗІ: ми вже вирішили що твій старт буде пробним і не для місця, а для досвіду, так що зараз завдавати зайвий удар організму нема сенсу, як на мене...

правильно підійти до змагань - думаю слід за 3-5 днів повністю виключити вуглеводи, сіль з раціону, за день до змагань з обіду загрузитись вуглеводами - вареним рисом небагато...

але тут треба щоб хтось ще сказав більш компетентний в тому, бо досвіду підводки до самих змагань в мене лише мій невдалий по ІФ 2013 і вдалий на РАВ100

КОСТЯ (Jus) ВІ НІД ЙОР ХЕПЛ!

Опубліковано:
для чого? підвестись під змагання?

покажи що зараз робиться з низом живота - зійшов жирок?

Да,через 18 дней уже конкурс.

YhQrFdhUm3c.jpg

Опубліковано:
Да,через 18 дней уже конкурс.

клен можес пробувати, хоча казали що не дає ефекту

там курс на 14 днів вийде - можу тобі дати безвозмездно, хоч завтра, але мусимо десь в центрі пересіктись

ЗІ: ми вже вирішили що твій старт буде пробним і не для місця, а для досвіду, так що зараз завдавати зайвий удар організму нема сенсу, як на мене...

правильно підійти до змагань - думаю слід за 3-5 днів повністю виключити вуглеводи, сіль з раціону, за день до змагань з обіду загрузитись вуглеводами - вареним рисом небагато...

але тут треба щоб хтось ще сказав більш компетентний в тому, бо досвіду підводки до самих змагань в мене лише мій невдалий по ІФ 2013 і вдалий на РАВ100

КОСТЯ (Jus) ВІ НІД ЙОР ХЕПЛ! (черканув в ЛС йому, думаю відпише по свіжій пам"яті)

ЗІІ: чехол на тлф взагалі кул!

Опубліковано:
клен можес пробувати, хоча казали що не дає ефекту

там курс на 14 днів вийде - можу тобі дати безвозмездно, хоч завтра, але мусимо десь в центрі пересіктись

КОСТЯ (Jus) ВІ НІД ЙОР ХЕПЛ! (черканув в ЛС йому, думаю відпише по свіжій пам"яті)

ЗІІ: чехол на тлф взагалі кул!

Ты прав,только для опыта. Но не хочу опозорится,в любом лучае трсти целлюлитом на сцене :)

Я уже по-тихоньку снижаю углеводы.

Чехол прост супер)))))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...