Osindi Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 Привет, кто-то продает кленбутерол? Могу подарить нужное количество. Но... Точно нужен? Я вроде не слышал ни одного положительного отзыва о его использовании. Только тремор в руках и все.
XXR XXX Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 уже лучше бронхом давится который реально работает беру свои слова обратно, не видела ролика....и никогда бы не подумала, что сперма пахнет цветущим каштаном. Начнут распускаться, проведу эксперимент :Koshechka_08: дак чего каштанов ждать
Дарианна Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 Могу подарить нужное количество. Но... Точно нужен? Я вроде не слышал ни одного положительного отзыва о его использовании. Только тремор в руках и все. Хочу попробовать,если честно
yobilovus Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 Хочу попробовать,если честно я теж тобі може подарувати на пробу )
Axwell Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 Может у кого там завалялось пару лишних бутылочек бронхолитина))
Дарианна Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 я теж тобі може подарувати на пробу ) Юра,а ты как считаешь? Что мне лучше взять?
yobilovus Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 Юра,а ты как считаешь? Что мне лучше взять? для чого? підвестись під змагання? покажи що зараз робиться з низом живота - зійшов жирок? ЗІ: ми вже вирішили що твій старт буде пробним і не для місця, а для досвіду, так що зараз завдавати зайвий удар організму нема сенсу, як на мене... правильно підійти до змагань - думаю слід за 3-5 днів повністю виключити вуглеводи, сіль з раціону, за день до змагань з обіду загрузитись вуглеводами - вареним рисом небагато... але тут треба щоб хтось ще сказав більш компетентний в тому, бо досвіду підводки до самих змагань в мене лише мій невдалий по ІФ 2013 і вдалий на РАВ100 КОСТЯ (Jus) ВІ НІД ЙОР ХЕПЛ!
Дарианна Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 для чого? підвестись під змагання? покажи що зараз робиться з низом живота - зійшов жирок? Да,через 18 дней уже конкурс.
yobilovus Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 Да,через 18 дней уже конкурс. клен можес пробувати, хоча казали що не дає ефекту там курс на 14 днів вийде - можу тобі дати безвозмездно, хоч завтра, але мусимо десь в центрі пересіктись ЗІ: ми вже вирішили що твій старт буде пробним і не для місця, а для досвіду, так що зараз завдавати зайвий удар організму нема сенсу, як на мене... правильно підійти до змагань - думаю слід за 3-5 днів повністю виключити вуглеводи, сіль з раціону, за день до змагань з обіду загрузитись вуглеводами - вареним рисом небагато... але тут треба щоб хтось ще сказав більш компетентний в тому, бо досвіду підводки до самих змагань в мене лише мій невдалий по ІФ 2013 і вдалий на РАВ100 КОСТЯ (Jus) ВІ НІД ЙОР ХЕПЛ! (черканув в ЛС йому, думаю відпише по свіжій пам"яті) ЗІІ: чехол на тлф взагалі кул!
Дарианна Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 клен можес пробувати, хоча казали що не дає ефекту там курс на 14 днів вийде - можу тобі дати безвозмездно, хоч завтра, але мусимо десь в центрі пересіктись ЗІ: ми вже вирішили що твій старт буде пробним і не для місця, а для досвіду, так що зараз завдавати зайвий удар організму нема сенсу, як на мене... правильно підійти до змагань - думаю слід за 3-5 днів повністю виключити вуглеводи, сіль з раціону, за день до змагань з обіду загрузитись вуглеводами - вареним рисом небагато... але тут треба щоб хтось ще сказав більш компетентний в тому, бо досвіду підводки до самих змагань в мене лише мій невдалий по ІФ 2013 і вдалий на РАВ100 КОСТЯ (Jus) ВІ НІД ЙОР ХЕПЛ! (черканув в ЛС йому, думаю відпише по свіжій пам"яті) ЗІІ: чехол на тлф взагалі кул! Ты прав,только для опыта. Но не хочу опозорится,в любом лучае трсти целлюлитом на сцене :) Я уже по-тихоньку снижаю углеводы. Чехол прост супер)))))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз