yobilovus Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 Ты прав,только для опыта. Но не хочу опозорится,в любом лучае трсти целлюлитом на сцене :) Я уже по-тихоньку снижаю углеводы. Чехол прост супер))))) вот в нас на форумі інфа сіль і все що солене виключай за два тижні до змагань з водою - не знаю що робити, пасувало би обмежити за тиждень до змагань, але в тебе немає такої просушеності, щоб вже різьбити по кості, так що в будь-якому випадку обмежити в останній тиждень, але без фанатизму - їсти лимони
andreyyy Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 Ух ты, все предлагают подарить... Мне если что 2 баночки трена Е на пробу у кого завалялся
Ark Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 Ух ты, все предлагают подарить... Мне если что 2 баночки трена Е на пробу у кого завалялся А ты фотку такую же сделай, может кто и подарит))))
Billi Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 для чого? підвестись під змагання? покажи що зараз робиться з низом живота - зійшов жирок? ЗІ: ми вже вирішили що твій старт буде пробним і не для місця, а для досвіду, так що зараз завдавати зайвий удар організму нема сенсу, як на мене... правильно підійти до змагань - думаю слід за 3-5 днів повністю виключити вуглеводи, сіль з раціону, за день до змагань з обіду загрузитись вуглеводами - вареним рисом небагато... але тут треба щоб хтось ще сказав більш компетентний в тому, бо досвіду підводки до самих змагань в мене лише мій невдалий по ІФ 2013 і вдалий на РАВ100 КОСТЯ (Jus) ВІ НІД ЙОР ХЕПЛ! Юра а мне подскажешь по подводке к соревнованиям?поделись бесценным опытом
Дарианна Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 вот в нас на форумі інфа сіль і все що солене виключай за два тижні до змагань з водою - не знаю що робити, пасувало би обмежити за тиждень до змагань, але в тебе немає такої просушеності, щоб вже різьбити по кості, так що в будь-якому випадку обмежити в останній тиждень, але без фанатизму - їсти лимони Спасибо! Очень интересная статья! И все таки,на счет углеводной загрузки.написанно что девушке за 1 день. Это рис. А что если быстрые углеводы? Например, тот же зефир? Черный шоколад?
Billi Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 Ух ты, все предлагают подарить... Мне если что 2 баночки трена Е на пробу у кого завалялся пол флакона трен ацетата подойдет)))
yobilovus Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 Юра а мне подскажешь по подводке к соревнованиям?поделись бесценным опытом пофармі чи по хавці? я сам насправді отримував поради від форумчан, за що їм вдячний дуже 1. тижень до змагань повний відпочинок 2. три дні перед змаганнями короткий проп в двійній дозі на фоні звичайного довгого, без контролю естрогенів 3. по хавці - складні углеводи....багато.... я просто мав запас нормальний такий по ваговій Спасибо! Очень интересная статья! И все таки,на счет углеводной загрузки.написанно что девушке за 1 день. Это рис. А что если быстрые углеводы? Например, тот же зефир? Черный шоколад? неа, треба рис
Billi Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 Хочу попробовать,если честно то есть ты хочешь в самый ответственный период перед соревнованиями отведать неизвестный для тебя препарат с сомнительными положительными качествами и с кучей побочек?ну если нравится тремор как у наркомана и судорги на сцене то вперед конечно.эксперименты это хорошо))))
yobilovus Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 то есть ты хочешь в самый ответственный период перед соревнованиями отведать неизвестный для тебя препарат с сомнительными положительными качествами и с кучей побочек?ну если нравится тремор как у наркомана и судорги на сцене то вперед конечно.эксперименты это хорошо)))) та його якщо починати то зараз і обов"язково пити аспаркам від судом на сцені - бо на осанніх змаганнях де я був в одного учасника прихопило ногу - це ппц, було боляче навіть дивитись
Billi Опубліковано: 23 квітня 2014 Опубліковано: 23 квітня 2014 его лучше вообще лучше не начинать.хоть с аспарканом хоть без.если хочется чего то по глатать то лучше эка.тогда хоть результат будет более прогнозированный
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз