81eg Опубліковано: 9 березня 2011 Опубліковано: 9 березня 2011 (змінено) Заходил на стиле в "Украинские метаморфозы"? Пиночет там отжигает по полной. На стиле из-иза количества народа бардак, много хамов, скунсов и тролей мешаюших нормальным людям. Змінено 9 березня 2011 користувачем 81eg
Lutik Опубліковано: 9 березня 2011 Опубліковано: 9 березня 2011 да хороших форумов мало, мне-то не знать, :ap: как становилось скучно собирала баны
peregar Опубліковано: 9 березня 2011 Опубліковано: 9 березня 2011 Ладно я протупил. Давайте завязывать пока не перешли к политическим дебатам))))) Давайте о хорошем... О жрачке например)))) я тока шо умял куриную грудинку соло)))) и не жужу)))
RUSEA Опубліковано: 9 березня 2011 Опубліковано: 9 березня 2011 Да у всех так, у нас (Молдова) тоже не сладко, правда русскоговорящих осталось мало. да хороших форумов мало, мне-то не знать Вы ещё не видели наших форумов по ББ. На стиле
Lutik Опубліковано: 9 березня 2011 Опубліковано: 9 березня 2011 а я тортики лопала, завтра отработаю :ap:
Ners7727 Опубліковано: 9 березня 2011 Опубліковано: 9 березня 2011 Иду кушать творог и кефир и спать! Всем спокойной ночи! =)
Егорычъ Опубліковано: 9 березня 2011 Опубліковано: 9 березня 2011 Давайте о хорошем... О жрачке например фу!смотреть на нее уже не могу
peregar Опубліковано: 9 березня 2011 Опубліковано: 9 березня 2011 фу!смотреть на нее уже не могу Слабак)))) надо Федя, надо...(с) )))))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз