Erik Опубліковано: 8 вересня 2014 Опубліковано: 8 вересня 2014 идя в зал, молюсь, чтобы не пришли педросексуалы могут налететь, страшно будет в душ после трени идти?))
yobilovus Опубліковано: 8 вересня 2014 Опубліковано: 8 вересня 2014 але ви тут нудні....)) був в чорнобилі, був у львові, був в кількох польських містах, в карпатах, в одесі, харкові, черкасах, на попі івані, кількох турецьких містах і т.д. найбільше де сподобалось - схід сонця на чорногірському хребті, захід сонця в ізмірі, острів джиралгач. у львові сходити під золотою ружою, масони, королівська пивоварня, масони, криївка, театр ім заньковецької, і т.д.
Vladik Опубліковано: 9 вересня 2014 Опубліковано: 9 вересня 2014 але ви тут нудні....)) був в чорнобилі, був у львові, був в кількох польських містах, в карпатах, в одесі, харкові, черкасах, на попі івані, кількох турецьких містах і т.д. найбільше де сподобалось - схід сонця на чорногірському хребті, захід сонця в ізмірі, острів джиралгач. у львові сходити під золотою ружою, масони, королівська пивоварня, масони, криївка, театр ім заньковецької, і т.д. Как в Чернобыле? Были эмоции?
Outlawif Опубліковано: 9 вересня 2014 Опубліковано: 9 вересня 2014 В Чернобыле интереснее всего кубло сомиков в Припяти..
Barabass Опубліковано: 9 вересня 2014 Опубліковано: 9 вересня 2014 меня жена не пускает :) говорит куда хочешь едь а в Чернобыль не пускаю
Outlawif Опубліковано: 9 вересня 2014 Опубліковано: 9 вересня 2014 А что там в Чернобыле такого страшного?
Erik Опубліковано: 9 вересня 2014 Опубліковано: 9 вересня 2014 А что там в Чернобыле такого страшного? мутанты-убийцы и все-все посыпано радияцией :ap:
Vladik Опубліковано: 9 вересня 2014 Опубліковано: 9 вересня 2014 А что там в Чернобыле такого страшного? Я, так думаю, отсутствие людей. Разрушающиеся здания.
Outlawif Опубліковано: 9 вересня 2014 Опубліковано: 9 вересня 2014 Навряд ли из-за этого может жена не пускать )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз