Axwell Опубліковано: 11 грудня 2014 Опубліковано: 11 грудня 2014 Это уже второй случай, в моем парадном за последние 3 месяца какой район ?
Andreo-dok Опубліковано: 11 грудня 2014 Опубліковано: 11 грудня 2014 Родственников жены тоже обокрали.Первый этаж,решётки домкратом раздвинули.
inimak Опубліковано: 11 грудня 2014 Опубліковано: 11 грудня 2014 а если просто принтер, так еще вдвое дешевле: https://rozetka.com.ua/samsung_clp_365/p222...gn=printers-mfu Угу, у мну такой. Вполне себе. )
Cardopusher Опубліковано: 11 грудня 2014 Опубліковано: 11 грудня 2014 только мелкое. золото, ноуты, планшеты, бабло
Млд Опубліковано: 11 грудня 2014 Опубліковано: 11 грудня 2014 ппц. сосед только что заходил. Вынесли хату. Это уже второй случай, в моем парадном за последние 3 месяца У друга обнесли хату на первом этаже, окна без решеток. Хоть он и спорил с хозяйкой, что нужны решетки. После того как обнесли он опять разговор завёл про решетки - хозяйка на мороз. Пока друг искал новую квартиру - обнесли во второй раз, через 2 недели после первого.
explosive Опубліковано: 12 грудня 2014 Опубліковано: 12 грудня 2014 Мужики , кто сталкивался или знает вообще, еду после НГ в Польшу на лыжи, не хочу брать с собой валюту , собираюсь брать онли гравна. Где лучше купить злотые уже в Польше или у нас ?
yobilovus Опубліковано: 12 грудня 2014 Опубліковано: 12 грудня 2014 колись було оптимально купити тут долари і там поміняти на злоті.. зроби собі в екселі табличку, і розглянь варіанти... але міняти злоті за гривню зразу при кордоні на нашій стороні менш вигідно, ніж в польщі зразу при кордоні... не факт, що в закопаному ти зможеш поміняти гривні взгалі, а от долари зможеш...
explosive Опубліковано: 12 грудня 2014 Опубліковано: 12 грудня 2014 колись було оптимально купити тут долари і там поміняти на злоті.. зроби собі в екселі табличку, і розглянь варіанти... але міняти злоті за гривню зразу при кордоні на нашій стороні менш вигідно, ніж в польщі зразу при кордоні... не факт, що в закопаному ти зможеш поміняти гривні взгалі, а от долари зможеш... в мене є трішки гривні , я думав зразу купити тут злоті, щоб потім не шукати , мене цікавить де більш вигідній курс, говорят що у Польші погану міняти гривні на злоти.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз