Lutik Опубліковано: 20 березня 2011 Опубліковано: 20 березня 2011 сильная , несмотря ни на что и будете ещё меня доолго вспоминать :ba:
Laf Опубліковано: 20 березня 2011 Опубліковано: 20 березня 2011 Ну,господа,всем приятного просмотра. Спокойной ночи. :ab:
paraschyk1 Опубліковано: 20 березня 2011 Опубліковано: 20 березня 2011 Ураааааа.Уже дал пилюлей!!!! Быстро!!!!!!!!!
Lutik Опубліковано: 20 березня 2011 Опубліковано: 20 березня 2011 ну, это была реакция людей, которые потеряют деньги и семью :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby:
Егорычъ Опубліковано: 20 березня 2011 Опубліковано: 20 березня 2011 ну, это была реакция людей, которые потеряют деньги и семью :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: ШО еще один шаман вуду?я этого не переживу :ag: :ag: :ag:
81eg Опубліковано: 20 березня 2011 Опубліковано: 20 березня 2011 ну, это была реакция людей, которые потеряют деньги и семью :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: Шо ты несешь тетя?
paraschyk1 Опубліковано: 20 березня 2011 Опубліковано: 20 березня 2011 ШО еще один шаман вуду?я этого не переживу :ag: :ag: :ag: Помойму это одно же тело! Как как в личке пости сравнительно одинаковых тонов! ну, это была реакция людей, которые потеряют деньги и семью :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: Свиснеш в одно место! Шо это было? Цирк на дроті? Думаю будильник сбил.Потом ещо и ногу подвернул.Вот и примостился!
Lutik Опубліковано: 20 березня 2011 Опубліковано: 20 березня 2011 о! паника :ap: и это начало :bj: :bj: :bj:
81eg Опубліковано: 20 березня 2011 Опубліковано: 20 березня 2011 (змінено) ну, это была реакция людей, которые потеряют деньги и семью :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: :zomby: Не ну шоб такое написать нужно быть ваще убогой! Змінено 20 березня 2011 користувачем 81eg
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз