VUBlack Опубліковано: 25 лютого 2015 Опубліковано: 25 лютого 2015 пфф, ти що, басурман, чи тоже москаль? хто? - москалі, тому він хто? - москалікмоскаль або москалик(зменьшувальна форма) от ти і спалився...))). гугли, козачок засланий)))
Erik Опубліковано: 25 лютого 2015 Опубліковано: 25 лютого 2015 чередування голосних - ні, не чув.(вогні-вогник і т. д.) еще один лингвист))) :heat: чередування чергування голосних Найпоширенішим в українській мові є чергування о, є з і. :bm: ты произнеси вслух - москалЫк. ты же не так его произносишь? (надеюсь))) в украинском языке как пишется так и произносится
Erik Опубліковано: 25 лютого 2015 Опубліковано: 25 лютого 2015 от ти і спалився...))). гугли, козачок засланий))) где пруф?
andreyyy Опубліковано: 25 лютого 2015 Опубліковано: 25 лютого 2015 ты произнеси вслух - москалЫк. ты же не так его произносишь? (надеюсь))) Я так произношу. И пишу "москалик". Москалік мне звучит как пііііво )
karlito78 Опубліковано: 25 лютого 2015 Опубліковано: 25 лютого 2015 еще один лингвист))) :heat: то я тебе перевіряв. :Laie_22: я кажу (коли дуже добрий, останнім часом це рідко) якраз москалИк. Москалік це точно азіровка
Erik Опубліковано: 25 лютого 2015 Опубліковано: 25 лютого 2015 я кажу (коли дуже добрий, останнім часом це рідко) якраз москалИк. Москалік це точно азіровка ладно хуй с ним) москалык так москалык)) "Век живи, век учись" @поручик Ржевский
karlito78 Опубліковано: 25 лютого 2015 Опубліковано: 25 лютого 2015 ладно хуй с ним) москалык так москалык)) российская адаптация - через "И" читается, а пишется так как у нас, по той простой причине, что москалики о существовании "і" не знают)
Erik Опубліковано: 25 лютого 2015 Опубліковано: 25 лютого 2015 москалики о существовании "і" не знают) які вони дурні)
VUBlack Опубліковано: 25 лютого 2015 Опубліковано: 25 лютого 2015 москалык так москалык)) учителям по плюсу))))
Outlawif Опубліковано: 25 лютого 2015 Опубліковано: 25 лютого 2015 Кирилл, заперечую это отрицаю с украинского, а не запрещаю(это я так к словам попридераться)) Да, но если просто отрицать, то был бы не такой тонкий каламбур ( Заперечувати-забороняти.... Ну попридирались и ладно :)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз