cybotron Опубліковано: 9 березня 2015 Опубліковано: 9 березня 2015 Кто что гуглит, тому и реклама соответствующая ставим в Мозилу или в Хром дополнения: AdBlock, Ghostery, RequestPolicy,IPFlood, и др. подобное. не будет ни рекламы, ни слежки от гуугла)
Tseba Опубліковано: 9 березня 2015 Опубліковано: 9 березня 2015 Ребята, подскажите какую пилу купить.Для дома дрова заготавливать в небольших обьемах.Бензиновую или электро?Да и по производителям.Чтобы цена=качество так сказать
yobilovus Опубліковано: 9 березня 2015 Опубліковано: 9 березня 2015 якщо дома порізати бери електро - вони дешевші, але якщо в ліс йти - бензинову, бо продовжувач дорогий буде, ще й запутаєшся, але зато завжди по ньому можна знайти дорогу додому, а не як Гензель Гретель ... а дома колоти дрова - крута вот така штука https://www.youtube.com/watch?v=cuN-1bdcGOg
Tseba Опубліковано: 9 березня 2015 Опубліковано: 9 березня 2015 Офігенна штука, але точно не для дому. Не те навантаження.Подовжувач не такий і дорогий,якшо брати без катушки для намотування.Думаю як воно буде,якщо потужність електро 2,2 квт, щодо навантаження на електромережу.Хоча обігрівач дома є і пральна машина.Якось мені бензинова краще, але в лісі вона мені не потрібна, тому схиляюсь до електро. та і шнурок не проблема.Як на рахунок Дніпро-М? Типа Українська,але звичайно в Китаї зроблена?
yobilovus Опубліковано: 9 березня 2015 Опубліковано: 9 березня 2015 Як на рахунок Дніпро-М? Типа Українська,але звичайно в Китаї зроблена? я ніколи з тим не стикався, ну хіба кілька разів з STIHL можу хіба порадити на загальних засадах ерудованості - бери бензо нормальної фірми, комплект ключів і для заточки ланцюга, кісточку, для чистки, мастило чого бензо - потужніша, універсальніша, надійніша... от поїдеш з друзями на шашлики, як ти електро попиляєш дрова? Проте виходь з того, яка в тебе ситуація - тобі привозять стовбури і ти їх ріжеш на пеньки? Так потів все одно сокирою колоти на дрова, різати стовбур поздовж ... не комільфо дровоколи теж є не дуже дорогі, але як на мене для звичайного домашнього господарства вистарчить пили і великої сокири Можна і напругу зняти І анекдот в тему: Мужик приходит жаловаться в магазин с купленной неделю назад бензопилой: — Я вот купил у вас инструмент. В инструкции написано, что с ее помощью можно за день распилить 5 кубометров дров, а я как не стараюсь, больше 3 не получается. Продавец: — Ну давайте посмотрим, И заводит бензопилу. Мужик: — Ух ты! А чё это она у вас зажужжала?!
Tseba Опубліковано: 9 березня 2015 Опубліковано: 9 березня 2015 Спасибо,мужики.Еще больше задумался.Вроде бы и решил для себя,но чтото еще не хватает,какогото аргумента. А вернее бабок.Взял бы 2 тогда :bl:
yobilovus Опубліковано: 9 березня 2015 Опубліковано: 9 березня 2015 А вернее бабок.Взял бы 2 тогда :bl: клепки )))) бензопилою ти зможеш робити все те ж що і електро, а навпаки не завжди вийде
Каммерер Опубліковано: 9 березня 2015 Опубліковано: 9 березня 2015 Офігенна штука, але точно не для дому. а эта?
yobilovus Опубліковано: 9 березня 2015 Опубліковано: 9 березня 2015 а эта? крута штука, цікво чи вона буде сире дерево так же ж колоти ...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз