cybotron Опубліковано: 11 серпня 2015 Опубліковано: 11 серпня 2015 Garon, кисель тв отфотожопит твое фото и будет Судак 2015 :smoke: недавно смотрел вэбкамеры Судака) первое впечатление - много народу) но если присмотрется, не народу многА а инвентаря))) зонтики и лежаки создают эффект заполняемости пляжа)
Каммерер Опубліковано: 12 серпня 2015 Опубліковано: 12 серпня 2015 У нас народа экстремальное количество ( я о Балакалаве говорю). Я такого не видел все17 лет, что я тут живу. Автомобилей не проехать, туравтобусы стоят рулоном по шесть семь штук, не считая легковых авто. На пляж не проехать (машины стоят непрерывно за полтора км от пляжа).
Дагот Опубліковано: 12 серпня 2015 Опубліковано: 12 серпня 2015 У нас народа экстремальное количество ( я о Балакалаве говорю). Я такого не видел все17 лет, что я тут живу. Автомобилей не проехать, туравтобусы стоят рулоном по шесть семь штук, не считая легковых авто. На пляж не проехать (машины стоят непрерывно за полтора км от пляжа). Да чтож ты скажешь!)) Точно отдыхающие ,а не сьезд сепаров какой то? Життя-будття то как там ? Наших в городе много ?(с) )))
Garon Опубліковано: 12 серпня 2015 Опубліковано: 12 серпня 2015 У нас народа экстремальное количество ( я о Балакалаве говорю). Я такого не видел все17 лет, что я тут живу. Автомобилей не проехать, туравтобусы стоят рулоном по шесть семь штук, не считая легковых авто. На пляж не проехать (машины стоят непрерывно за полтора км от пляжа). Демьяновы случайно не знакомы? Дмитрий в основном, Евгений меньше мне знаком, и вроде не проживает уже в Севастополе.
OlegRO Опубліковано: 12 серпня 2015 Опубліковано: 12 серпня 2015 сьезд сепаров какой то? https://sobesednik.ru/rassledovanie/2015081...-chto-on-tam-na
Axwell Опубліковано: 12 серпня 2015 Опубліковано: 12 серпня 2015 (змінено) Вот это рвануло только что в Китае https://www.youtube.com/watch?v=AvUAHbPlj98 Змінено 12 серпня 2015 користувачем Axwell
OlegRO Опубліковано: 12 серпня 2015 Опубліковано: 12 серпня 2015 пишут, портовый терминал взлетел у них
parker907 Опубліковано: 12 серпня 2015 Опубліковано: 12 серпня 2015 Хотів поділитися ідеєю, всі патріоти кажуть про військовий стан але влада боїтся його оголошувати бо це начебто буде провокувати Росію, я думаю треба оголосити тоді якийс наприклад оборонний стан це не буде провокувати бо ми не збираємося ні на кого нападати а тільки захищатися, треба владі додуматись до якогось такого кроку щоб і країну мобілізувати бо інакше не виграти війни і в світовому співтоваристві виглядати гарно.
stalker Опубліковано: 12 серпня 2015 Опубліковано: 12 серпня 2015 Хотів поділитися ідеєю, всі патріоти кажуть про військовий стан але влада боїтся його оголошувати бо це начебто буде провокувати Росію, я думаю треба оголосити тоді якийс наприклад оборонний стан це не буде провокувати бо ми не збираємося ні на кого нападати а тільки захищатися, треба владі додуматись до якогось такого кроку щоб і країну мобілізувати бо інакше не виграти війни і в світовому співтоваристві виглядати гарно. у нас вже один план е мирний только чет нихера не рабочий креновый у вас план товарисчЬ Порох не прущий расстрелять
OlegRO Опубліковано: 13 серпня 2015 Опубліковано: 13 серпня 2015 фишка в том, что у раиси есть ответный план: пару эскандеров с малыми ЯО на Яворив, под Днепропетровск, Житомир, Краматорск им всё равно ничего не будет, они за чертой ва-банка, а мы будем опять скулить "плохой план", "надо было аэропорт не отдавать"
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз