Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Garon, кисель тв отфотожопит твое фото и будет Судак 2015 :smoke:

недавно смотрел вэбкамеры Судака) первое впечатление - много народу) но если присмотрется, не народу многА а инвентаря))) зонтики и лежаки создают эффект заполняемости пляжа)

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

У нас народа экстремальное количество ( я о Балакалаве говорю). Я такого не видел все17 лет, что я тут живу. Автомобилей не проехать, туравтобусы стоят рулоном по шесть семь штук, не считая легковых авто. На пляж не проехать (машины стоят непрерывно за полтора км от пляжа).

Опубліковано:
У нас народа экстремальное количество ( я о Балакалаве говорю). Я такого не видел все17 лет, что я тут живу. Автомобилей не проехать, туравтобусы стоят рулоном по шесть семь штук, не считая легковых авто. На пляж не проехать (машины стоят непрерывно за полтора км от пляжа).

Да чтож ты скажешь!))

Точно отдыхающие ,а не сьезд сепаров какой то?

Життя-будття то как там ?

Наших в городе много ?(с) )))

Опубліковано:

Демьяновы случайно не знакомы? Дмитрий в основном, Евгений меньше мне знаком, и вроде не проживает уже в Севастополе.

Опубліковано:

пишут, портовый терминал взлетел у них

Опубліковано:

Хотів поділитися ідеєю, всі патріоти кажуть про військовий стан але влада боїтся його оголошувати бо це начебто буде провокувати Росію, я думаю треба оголосити тоді якийс наприклад оборонний стан це не буде провокувати бо ми не збираємося ні на кого нападати а тільки захищатися, треба владі додуматись до якогось такого кроку щоб і країну мобілізувати бо інакше не виграти війни і в світовому співтоваристві виглядати гарно.

Опубліковано:
Хотів поділитися ідеєю, всі патріоти кажуть про військовий стан але влада боїтся його оголошувати бо це начебто буде провокувати Росію, я думаю треба оголосити тоді якийс наприклад оборонний стан це не буде провокувати бо ми не збираємося ні на кого нападати а тільки захищатися, треба владі додуматись до якогось такого кроку щоб і країну мобілізувати бо інакше не виграти війни і в світовому співтоваристві виглядати гарно.

у нас вже один план е

мирний

только чет нихера не рабочий

креновый у вас план товарисчЬ Порох

не прущий

расстрелять

Опубліковано:

фишка в том, что у раиси есть ответный план:

пару эскандеров с малыми ЯО на Яворив, под Днепропетровск, Житомир, Краматорск

им всё равно ничего не будет, они за чертой ва-банка,

а мы будем опять скулить "плохой план", "надо было аэропорт не отдавать"

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...