Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

ооо, спасибки! а ехсы у нас заблочены

оо, там и Аристономия с продолжением, хорошо

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Державна служба України з лікарських засобів заборонила використання антибактеріального препарату широкої дії "Цефтріаксон" (виробництва "Лекхім" (Харків)) та знеболюючого "Лідокаїн - Здоров'я" (виробництва ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров'я") після того, як внаслідок вживання цих ліків в Україні померло декілька хворих, серед яких і 8-річна дитина.

Виробників зобов'язали вилучити з мережі аптек всі препарати та заборонили надалі їх реалізацію на території України.

далее https://znaj.ua/news/regions/35466/v-ukrayi...lidokayin-.html

Опубліковано:
Державна служба України з лікарських засобів

Это очень часто случается по лекарствам . Две недели проверок и опять на рынке ) Конечно если только не новое росиянское лекарство от эмболы))

Опубліковано:
Державна служба України з лікарських засобів заборонила використання антибактеріального препарату широкої дії "Цефтріаксон" (виробництва "Лекхім" (Харків)) та знеболюючого "Лідокаїн - Здоров'я" (виробництва ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров'я") після того, як внаслідок вживання цих ліків в Україні померло декілька хворих, серед яких і 8-річна дитина.

Виробників зобов'язали вилучити з мережі аптек всі препарати та заборонили надалі їх реалізацію на території України.

далее https://znaj.ua/news/regions/35466/v-ukrayi...lidokayin-.html

Сьогодні експерти продовжують вивчати всі випадки згубного впливу лікарств на хворих пацієнтів. Зауважимо, що Державна служба України з лікарських засобів внесла заборону тимчасово, на період слідства.
Опубліковано:

Пришел утром к стоянке, посмотрел на метровые сугробы в проездах, постоял, прикинул объем раскопок, пошел домой

Опубліковано:

Все кругом с красными глазами вытирают сопли и гундосят.

Неужели и до меня дойдет?

Эх, надо было вакцинироваться. Там в состав H1N1 входила.

Опубліковано:

я вчера раскопал подъезд к гаражу...сегодня опять пойду

Опубліковано:

Ребята, завтра кто-то планирует купаться в проруби ? Я планирую - в этом году 5-й раз будет

Опубліковано:
Показать

Все кругом с красными глазами вытирают сопли и гундосят.

Неужели и до меня дойдет?

Эх, надо было вакцинироваться. Там в состав H1N1 входила.

До лампочки та вакцинация, от всех штаммов не завакцинуешься, чеснок, витамины, елеутерокок настойка, витамин С, не касайся слизистых, мой чаще руки, нос можно промывать слабеньким раствором перекиси или соли, все что перечислил я использую, пока не заболел, хотя около меня болеют и переболело и на работе и дома много...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...