my_fair_lady Опубліковано: 25 березня 2016 Опубліковано: 25 березня 2016 мне настойчивую не подавай ломалки - #нашефсё да вы с Кардопушером братья))))))
my_fair_lady Опубліковано: 25 березня 2016 Опубліковано: 25 березня 2016 Кардо крут! всегда с породистыми мне сразу представились лошади и собаки)))))
my_fair_lady Опубліковано: 25 березня 2016 Опубліковано: 25 березня 2016 у меня много чего, если б Кардопушер знал, позеленел бы от зависти))))))))
my_fair_lady Опубліковано: 25 березня 2016 Опубліковано: 25 березня 2016 я уже потерялась в намеках)))) ЗЫ. я о функциональных нюансах
Cardopusher Опубліковано: 25 березня 2016 Опубліковано: 25 березня 2016 у меня много чего, если б Кардопушер знал, позеленел бы от зависти)))))))) пруф или брехло) Ты бы меня удивила только сквиртом) Т.к. такие мне еще не попадались. Все же больше склонен к тому, что это больше индивидуально+старания мужика. А не только старания мужика)
my_fair_lady Опубліковано: 25 березня 2016 Опубліковано: 25 березня 2016 функци каких? Как-то нетонко)))) Ты бы меня удивила только сквиртом) Т.к. такие мне еще не попадались. Все же больше склонен к тому, что это больше индивидуально+старания мужика. А не только старания мужика) Индивидуально))) вообще индивидуального предостаточно
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз