my_fair_lady Опубліковано: 9 квітня 2016 Опубліковано: 9 квітня 2016 от Леди, ради неё только и постил видяшки, всё, не буду) если интересные, то пости, я смотрела) не все, конечно, но больше чем обычно смотрю. особенно если короткие.
OlegRO Опубліковано: 9 квітня 2016 Опубліковано: 9 квітня 2016 пости я смотрела напостил часа на 3), смотри, я проверю :bt: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Z5EdBrpYZ-w
Vladik Опубліковано: 12 квітня 2016 Опубліковано: 12 квітня 2016 Какой банк надежен сейчас у нас? ПУМБ норм? Ронять не собираются?
and1 Опубліковано: 12 квітня 2016 Опубліковано: 12 квітня 2016 Спасибо,ты всегда радуешь таким трешем)
Vladik Опубліковано: 12 квітня 2016 Опубліковано: 12 квітня 2016 МИБ :zhet: Это слишком круто мне кажется, я скромный... Я думаю Ринат не подведет меня) в ближайшие пару мес.
Cardopusher Опубліковано: 12 квітня 2016 Опубліковано: 12 квітня 2016 Взял себе шкары от Salamander. Наверное самая удобная и комфортная обувь которую я носил. Дизайн конечно консервативный, но нашел под что одевать. Рекомендую.
Лео Опубліковано: 12 квітня 2016 Опубліковано: 12 квітня 2016 Фигасе у тебя консервативизм... По моему это хипстота какая-то.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз