yobilovus Опубліковано: 16 травня 2016 Опубліковано: 16 травня 2016 Вроде бы пока нигде не используется. Для расчета з.п. не нужен. але без довжини ти вагу не порахуєш, тобто воно дає тобі вагу (ця формула) лишень плоского круга твого прута (умовно кажучи це вага циліндра товщиною 0) загалом може потім використовуватись для різки прута по довжині, якщо мотати в бухти або для розрахунків тиражу, що буде завантажуватись в машину і т.д. Плотность. Або вже українскою - питома вага... Западенець ))). густина все ж таки українською, питома вага - інше
my_fair_lady Опубліковано: 16 травня 2016 Опубліковано: 16 травня 2016 "густина" вроде обозначалась буквой "ро" питомой ваги вообще не было такого понятия. были отдельно "вага" и "питома маса" (которая вроде то же самое что и "густина") ЗЫ. я физику на украинском учила%)
wolf Опубліковано: 16 травня 2016 Опубліковано: 16 травня 2016 Противно читать. +1.реально единственный человек здесь, которого, когда я читаю каждый пост, у меня сразу в голове - ну и зануда.абсолютно всегда)))
my_fair_lady Опубліковано: 16 травня 2016 Опубліковано: 16 травня 2016 то вы с реальными занудами не общались :ag: потому я всегда говорю, что божеупаси выйти замуж за мужчину-ученого
andreyyy Опубліковано: 16 травня 2016 Опубліковано: 16 травня 2016 але без довжини ти вагу не порахуєш, Хай. То понятно. Я ж потому и спрашивал, может та константа в моей формуле и есть длина. Но видать все-таки длина - единица чего-то, а константа - плотность. Возможно что даже устаревшая. В программе много рудиментов. Очень старая. Вполне возможно, что мне этот вес и не пригодится нигде. Там неиспользуемых полей хрен знает сколько. Спрашиваю нормировщицу: "Что означает эта колонка?" Говорит: "Не знаю, меня когда учили, говорили ставить здесь всегда единицу" )) Причем если большинство полей при желании можно вычислить, что там подразумевалось, перелопачивая кучу программ, то есть такие навороты - закруты, что уже хрен поймешь, что за смысл туда лет 20 назад вкладывался.
andreyyy Опубліковано: 16 травня 2016 Опубліковано: 16 травня 2016 (умовно кажучи це вага циліндра товщиною 0) Почему ноль-то? Если умножить на ноль, все обнулится. Там по ходу единица опущена.
yobilovus Опубліковано: 16 травня 2016 Опубліковано: 16 травня 2016 Почему ноль-то? Если умножить на ноль, все обнулится. Там по ходу единица опущена. це з точки зору математики - обнулиться, а по твоєму завданню - формула дає лише вагу плоского круга товщиню ноль, бо ти де-факто щоб взнати вагу по формулі (густина * об"єм) маєш поставити об"єм. Об"єм відповідно це площа на висоту. Висоти в тебе нема, тому по формулі множиться площа круга на густину - то не вага, бо нема об"єму - тому якщо казати що то все таки формула для ваги - бо є густина - то це якийсь етап розрахунків, де ти фвактично отримуєш вагу круга з діаметром Indi, з матеріалу густиною 7,8. Але оскільки круг це фігура двохмірної площини кооднинат, його вагу ти не порахуєш.
yobilovus Опубліковано: 16 травня 2016 Опубліковано: 16 травня 2016 Там по ходу единица опущена. одиниця чого - метра, сантиметра і т.д. тим більше - без розуміння навіщо воно там рахується не визначищ що там пропущено ... думаю що це просто половничастий розрахунок, довжина може не вводитись з клави, вноситись з якогось контролера по розмотуванню/змотуванню бабіни
Valery Опубліковано: 16 травня 2016 Опубліковано: 16 травня 2016 "густина" вроде обозначалась буквой "ро" питомой ваги вообще не было такого понятия. были отдельно "вага" и "питома маса" (которая вроде то же самое что и "густина") ЗЫ. я физику на украинском учила%) Питома вага (укр.) - это удельный вес (рус.). Что ты там по физике учила на украинском языке, - бох тебя знает, хорошо, что ты не физик ))). В бутылку только не лезь ).
my_fair_lady Опубліковано: 16 травня 2016 Опубліковано: 16 травня 2016 было б чего, не я обозвала плотность удельным весом :pod_stolom:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз