andreyyy Опубліковано: 30 травня 2017 Опубліковано: 30 травня 2017 У меня по одной линии такая жуть среди родственников, что жутко за свою ДНК
Дід Опубліковано: 30 травня 2017 Опубліковано: 30 травня 2017 У меня по одной линии такая жуть среди родственников andreyyy, А в мене дід в СМЕРШЕ служив :dc: ...
Valery Опубліковано: 30 травня 2017 Опубліковано: 30 травня 2017 я тоже недавно с тренировки) Тренировалась отыскивать родственников-евреев ? )))
81eg Опубліковано: 30 травня 2017 Опубліковано: 30 травня 2017 Шукаю собі сонцезахисні окуляри, а попадається якесь "добриво" з пластмаси((( Я тоже. С поляризационными линзами сколько минимум стоят?
Дід Опубліковано: 30 травня 2017 Опубліковано: 30 травня 2017 С поляризационными линзами сколько минимум стоят? 81eg, Я хз не цікавився, а ті лінзи потрібні?Для мене головне якість та по можливості скло, або хоча б якісний склопластик...
MaJ0r Опубліковано: 30 травня 2017 Опубліковано: 30 травня 2017 81eg, Я хз не цікавився, а ті лінзи потрібні?Для мене головне якість та по можливості скло, або хоча б якісний склопластик... так а для каких целей очки? Спорт или повседневная носка? Хорошие очки стоят очень приличных денег, особенно в Украине
Дід Опубліковано: 30 травня 2017 Опубліковано: 30 травня 2017 Спорт или повседневная носка? MaJ0r, Велосипедні в мене є, а від сонця,замахався мружитися, навіть бейс не допомагає..
81eg Опубліковано: 30 травня 2017 Опубліковано: 30 травня 2017 81eg, Я хз не цікавився, а ті лінзи потрібні?Для мене головне якість та по можливості скло, або хоча б якісний склопластик... Так поляризационные вроде блики всякие убирает и т.д. Линзами я назвал то-ли стекла то-ли из пластика они...как они называются правильно?
Дід Опубліковано: 30 травня 2017 Опубліковано: 30 травня 2017 Так поляризационные вроде блики всякие убирает и т.д. Линзами я назвал то-ли стекла то-ли из пластика они...как они называются правильно? 81eg, Не знаю, буду далі копати інтернет,може щось і знайду...
81eg Опубліковано: 30 травня 2017 Опубліковано: 30 травня 2017 :to_pick_ones_nose_eat: так а для каких целей очки? Повседневная носка. Шоб не щуриться.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз