Дід Опубліковано: 25 липня 2017 Опубліковано: 25 липня 2017 естественный отбор появился задолго до алкоголя)) $l@ventiy, Мені більш цікаво чому деякі живі істоти схильні до одурманення?Жага набути стану зміненої свідомості?
andreyyy Опубліковано: 25 липня 2017 Опубліковано: 25 липня 2017 $l@ventiy, Мені більш цікаво чому деякі живі істоти схильні до одурманення?Жага набути стану зміненої свідомості? Основа, видимо, эйфория. Выраженная в разных состояниях по-разному. Воздействуя на системы удовольствия, закрепляется абсолютно правильная здоровая реакция нейронной сети закрепить положительный опыт. На этом основано обучение. Думаю, это сама суть формирования зависимостей и рецидивов. Изменение сознания - то такое...
Дід Опубліковано: 25 липня 2017 Опубліковано: 25 липня 2017 Вспомнилось, лет 20 назад читал Радек Йон «Memento». Неплохая книженция, жизненная. Garon, Читав, а ще в такому ракурсі згадав фільм "Трагедия в стиле рок" і "Реквием о мечте". Останній з Джаредом Лето, фронтменом групи "30 second to Mars", я його дивився в три захода, то кидав, то знову дивився-настільки реалістично, аж мурахи по шкірі...
Дід Опубліковано: 25 липня 2017 Опубліковано: 25 липня 2017 Основа, видимо, эйфория. andreyyy, Твою думку поважаю, бо ти практик, між іншим я перепробував багато всяких речовин, але залежність на щастя не сформував... Ейфорія проявляється по різному, а яка сама "ейфорична", сорі за тавтологію, ейфорія(від яких речовин), на твій погляд? Якщо не хочеш,не відповідай...
Outlawif Опубліковано: 25 липня 2017 Опубліковано: 25 липня 2017 я його дивився в три захода, то кидав, то знову дивився-настільки реалістично, аж мурахи по шкірі... Как-то уехали на пару дней, оставили мою маму дома присмотреть за котами. Накачал фильмов ей чтобы не скучно было. И черт меня дернул этот Реквием оставить в той папке. Неделю рыдала. А фильмец и правда пробирает. О том как люди сами копают себе яму, улыбаясь, радуясь жизни, строя планы, и как неотвратимо и безразлично их перемалывает реальность, которую они сами построили. Вот так, походя, легкомысленно и просто закопали свою свободу, растоптали свою возможную жизнь, и потом корчатся, как черви на крючке, но ничего уже сделать нельзя, ничего...
$l@ventiy Опубліковано: 25 липня 2017 Опубліковано: 25 липня 2017 $l@ventiy, Мені більш цікаво чому деякі живі істоти схильні до одурманення?Жага набути стану зміненої свідомості? соглашусь с Андреем, эйфория рулила. будучи студентом, был у меня сравнительно небольшой период жесткого пьянства, менее месяца. я тогда поймал себя на мысли, что чем больше пью, тем больше хочется. с тех пор (а уже лет 20прошло)всяких пьянок протяжённостью более одного вечера не было, а последние лет10 даже д осостояния лёгкого опьянения не напивался, в основном жру на всяких застольях)))
Дід Опубліковано: 25 липня 2017 Опубліковано: 25 липня 2017 а последние лет10 даже д осостояния лёгкого опьянения не напивался, в основном жру на всяких застольях))) $l@ventiy, Так і я, десь в компанії випиваєш бокал вина, червоне люблю, французьке, або італійське.Горілку не переношу, хоча у сина на весіллі, на початку 2017 року "тяпнув" шведського Абсолюта сотку...
andreyyy Опубліковано: 25 липня 2017 Опубліковано: 25 липня 2017 andreyyy, Твою думку поважаю, бо ти практик, між іншим я перепробував багато всяких речовин, але залежність на щастя не сформував... Ейфорія проявляється по різному, а яка сама "ейфорична", сорі за тавтологію, ейфорія(від яких речовин), на твій погляд? Якщо не хочеш,не відповідай... Я вообще профессор! С практикой хотелось бы впредь ограничиться прошлым опытом. Про эйфорию я говорил как теоретик, пытаясь увидеть общее в разном. Эйфория - она настолько разная, что я не считаю правильным выделять единую градацию. Есть, действительно, такая неформальная классификация наркотиков, в которой выделяют класс "эйфоретики". Но я об эйфории не только в плане эйфоретиков, а в общем. И поднятие настроения, и приглушение тревоги. Если я начну перечислять, что как эйфорит, то Олег опять скажет, что наш сайт будет гуглицца в СБУ :dc: п.с. У меня аж сердцебиение участилось
$l@ventiy Опубліковано: 25 липня 2017 Опубліковано: 25 липня 2017 п.с. У меня аж сердцебиение участилосьэто от эйфории))
XXR XXX Опубліковано: 25 липня 2017 Опубліковано: 25 липня 2017 $l@ventiy, Так і я, десь в компанії випиваєш бокал вина, червоне люблю, французьке, або італійське.Горілку не переношу, хоча у сина на весіллі, на початку 2017 року "тяпнув" шведського Абсолюта сотку... сотка то такэ это ж не вино что бы ее смаковать смак начинается после 1л
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз