buran07 Опубліковано: 9 листопада 2017 Опубліковано: 9 листопада 2017 Подзае..ли уже эти "криворізькі жиденята" Зеленский и Ко. Скоро посрать не сможешь без созерцания их рож.
andreyyy Опубліковано: 9 листопада 2017 Опубліковано: 9 листопада 2017 От этого бархатного тембра уже глаз дергается
Дагот Опубліковано: 9 листопада 2017 Опубліковано: 9 листопада 2017 Знервовані ви якісь усі ) У дружини внутрішній кут лівого ока тіпатися почав, зовні не помітно але каже дуже подразнює.
Vladik Опубліковано: 9 листопада 2017 Опубліковано: 9 листопада 2017 Подзае..ли уже эти "криворізькі жиденята" Зеленский и Ко. Скоро посрать не сможешь без созерцания их рож. +1... Несколько раз собирался посмотреть слугу народного но так и не смог. Душа не принимает...
Veles Опубліковано: 9 листопада 2017 Опубліковано: 9 листопада 2017 +1... Несколько раз собирался посмотреть слугу народного но так и не смог. Душа не принимает... Души нет, ты что..такую крамолу молвишь!)
J'aime Tate Опубліковано: 10 листопада 2017 Опубліковано: 10 листопада 2017 +1... Несколько раз собирался посмотреть слугу народного но так и не смог. Душа не принимает... порохобот
yobilovus Опубліковано: 10 листопада 2017 Опубліковано: 10 листопада 2017 Згідний, дійсно якось вже їх забагато на ефірі. заповнюють чим тільки можуть, 1+1 скоро слід перейменувати ТСН+Квартал95
Vladik Опубліковано: 10 листопада 2017 Опубліковано: 10 листопада 2017 Души нет, ты что..такую крамолу молвишь!) Тогда мозск не принимает... Мне не нравится Зеленка а почему я хз...
andreyyy Опубліковано: 10 листопада 2017 Опубліковано: 10 листопада 2017 У меня опять поломались наушники. Вот уже полторы недели в маршрутках всех ненавижу Булькающие сопли, квакающие вайберы, орущие дети, тупые базары. В радио попса, гороскопчики, цемики, приветики, позитивчики. Ссссууукккааа! Вчера рядом стоял парень и методично по очереди щелкал пальцами. Хотелось вскочить и поотламывать их на..й ! Когда еще этот вкрадчивый бархатный тембр из радио шепчет "Тобі личить твоє кохання", просто хочется заорать: "Остановите! Я тут выйду!" Какой же я нервный (
Vladik Опубліковано: 10 листопада 2017 Опубліковано: 10 листопада 2017 в маршрутках всех ненавижу А я всегда дремаю в маршрутках, стоит сесть только... Тебе в секцию бокса надо или борьбу - пар выпускать...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз