Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Пожать сотку в собственном весе 100 на 100? Ты издеваешься? предложил бы раз 40 в одном подходе ...хотя бы

ну удиви нас) Пока только легкий самопиар и рассказ о своих былых успехах :JC_doubleup:

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Кстати, если сией зарубе быть, мини приз от меня победителю с нашего форума, это обязательно. Со старой регистрацией, я имею в виду.

Опубліковано:

В реале,я за!не считаю что пожать 40 раз 100ку это успех( я не жал)..по моему это даже не мс

Опубліковано:
В реале,я за!не считаю что пожать 40 раз 100ку это успех( я не жал)..по моему это даже не мс
Если ты весишь ровно 100, то МС это 38 раз по народному жиму. Или 125 на 23. Или 150 на 17.

Опубліковано:

Ваще ничего. Ты заговорил про МС - я привел нормативы.

Опубліковано:
Рекламируйте, не стесняйтесь.
0utlaw,

Прийму участь, просто цікаво чи зможу, моя маса 86 кг, останній аас був введений 10 жовтня, зараз без "пратиинов".Відео буде-умови: 100 кг на 100 повторів, не менше 3 в підході і відпочинок 2 хв, майку вдягати? :dc:

Опубліковано:
0utlaw,

Прийму участь, просто цікаво чи зможу, моя маса 86 кг, останній аас був введений 10 жовтня, зараз без "пратиинов".Відео буде-умови: 100 кг на 100 повторів, не менше 3 в підході і відпочинок 2 хв, майку вдягати? :dc:

ну в обычной майке, как у Шредера.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...