andreyyy Опубліковано: 20 грудня 2017 Опубліковано: 20 грудня 2017 В Тернополі торчав, катав у ширку димедрол. Я ненавидів поп, я слухав тіко рок-н-рол. Камон, Вася, старайся не трусити попіл. Добий, бродяга, п’ятку і поїдем В файне місто Тернопіль.
MaJ0r Опубліковано: 20 грудня 2017 Опубліковано: 20 грудня 2017 Как антигистамин, видимо точняк, у меня был ларингит, мне давали димидрол по-видимому как раз в этой связи
Дід Опубліковано: 20 грудня 2017 Опубліковано: 20 грудня 2017 В Тернополі торчав, катав у ширку димедрол. Я ненавидів поп, я слухав тіко рок-н-рол. Камон, Вася, старайся не трусити попіл. Добий, бродяга, п’ятку і поїдем В файне місто Тернопіль. andreyyy, Шкода Сергія Кузьмінського, співавтора цієї пісні гурту "Брати Гадюкіни",між іншим в Тернополі на будинку,не пам'ятаю вулицю, де він мешкав і творив є меморіальна дошка...
andreyyy Опубліковано: 20 грудня 2017 Опубліковано: 20 грудня 2017 andreyyy, Шкода Сергія Кузьмінського, співавтора цієї пісні гурту "Брати Гадюкіни",між іншим в Тернополі на будинку,не пам'ятаю вулицю, де він мешкав і творив є меморіальна дошка... Да, жаль. Рак вроде ?
Дід Опубліковано: 20 грудня 2017 Опубліковано: 20 грудня 2017 Рак вроде ? andreyyy, Рак горла чи гортані, Кузя плотно сидів на геричі, лікувався за бугром, десь в Європі, потім навіть в Росіїї працював діджеєм...
$l@ventiy Опубліковано: 20 грудня 2017 Опубліковано: 20 грудня 2017 Как антигистамин, видимода. от аллергии. и это не самая жесть)) помню такой препарат как пипольфен, аж язык отнимало, как от иранского окси))
andreyyy Опубліковано: 20 грудня 2017 Опубліковано: 20 грудня 2017 да. от аллергии. и это не самая жесть)) помню такой препарат как пипольфен, аж язык отнимало, как от иранского окси)) это вас еще аминазином не кололи :cm:
$l@ventiy Опубліковано: 20 грудня 2017 Опубліковано: 20 грудня 2017 это вас еще аминазином не кололи :cm:этим нет, а вот хлористый кальций или преднизолон впечатлили каждый по своему)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз