my_fair_lady Опубліковано: 15 серпня 2018 Опубліковано: 15 серпня 2018 Это еще и утром? нет, после обеда))) но формат типа утренней гимнастики по уровню сложности
Дід Опубліковано: 16 серпня 2018 Опубліковано: 16 серпня 2018 Ніколи не аналізував скільки кроків в мене за добу виходить. Фітнес браслет,яким користуюся вже третю добу видає - позавчора за 11 тис. кроків, вчора 13 тис. кроків, може як з пульсом то 230, то 43 уд/хв? :dc: П. с.Встановив на планшет дві програми і обидві показують ті ж самі результати по кількості кроків...
xx07xx Опубліковано: 16 серпня 2018 Опубліковано: 16 серпня 2018 Это еще и утром? Я вечером не «гнусь». А в обед так полный робот
OlegRO Опубліковано: 16 серпня 2018 Опубліковано: 16 серпня 2018 знакомая девочка ходит на фитнес-тренинг на крыше гостиницы. Накидали ковриков, включили музню и дрыгают ногами с утра на высотке)))
$l@ventiy Опубліковано: 16 серпня 2018 Опубліковано: 16 серпня 2018 Ніколи не аналізував скільки кроків в мене за добу виходить. 5-6км, совсем немного.
Garon Опубліковано: 16 серпня 2018 Опубліковано: 16 серпня 2018 Я вечером не «гнусь». А в обед так полный робот Я с утра - поломанный Буратино, а к вечеру уже разгуттоперчиваюсь обычно.
my_fair_lady Опубліковано: 17 серпня 2018 Опубліковано: 17 серпня 2018 я вообще негибкая и все такое))) но в общем, если кто соберется таки - в воскресенье в 16.00 в районе Нивок тренировка. точный адрес в ЛС могу написать
Kito Опубліковано: 19 серпня 2018 Опубліковано: 19 серпня 2018 Подскажите, пожалуйста , сейчас еду в Киев погулять на день. Куда сходить что интересного посмотреть ? И пару мест Для посидеть покушать в идеале чтобы суши очень вкусные и ещё какое-то заведение чтобы вкусно поесть
Garon Опубліковано: 19 серпня 2018 Опубліковано: 19 серпня 2018 В центре погулять, сойти на речвокзал и покататься на теплоходе. https://zruchno.travel/Tours/Entry?extId=19..._D_BwE#myNavbar Показать
my_fair_lady Опубліковано: 19 серпня 2018 Опубліковано: 19 серпня 2018 на лодке можно щас и по самому Киеву прокататься))) черный юмор после вчерашнего очередного потопа
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз