Дід Опубліковано: 31 серпня 2018 Опубліковано: 31 серпня 2018 А я теж щасливий, хоча дуже люблю класичну музику-Бах, Бетховен, Пахельбель, Гріг, Моцарт... Органна музика -це взагалі шедеврально... Як би Бах жив в 20 столітті він би в Led Zeppelin грав, а Бетховен в Black Sabbath, Моцарту саме місце в Rainbow...
Дагот Опубліковано: 31 серпня 2018 Опубліковано: 31 серпня 2018 От органа у меня тревога и тахикардия начинается , видимо в прошлой жизни ведьмой был , которую инквизиторы сожгли или просто бесы внутри возмущаются ) А Вагнер нравится . И Балеро, когда играет хочется оседлать швабру и чинно вышагивать в комнате по кругу, хз чего так , может психическое отклонение какое то)
andreyyy Опубліковано: 31 серпня 2018 Опубліковано: 31 серпня 2018 Як казав класик Лесь Подерев'янський, Показать В пизду Брамса! (с)
Finanse Опубліковано: 31 серпня 2018 Опубліковано: 31 серпня 2018 Чайковський в Сліпкнот, а Вівальді в Рамштайні клавішника замінив би
Дагот Опубліковано: 31 серпня 2018 Опубліковано: 31 серпня 2018 Як казав класик Лесь Подерев'янський, У меня кстати билет на его концерт, 22 сентября у нас будет, пойду.
Cardopusher Опубліковано: 31 серпня 2018 Опубліковано: 31 серпня 2018 Мужики дайте совет. Неделю назад бегал в футбол и яето потянул/повредил в зоне бедра/ягодицы. Немного тревожит сейчас. Но сегодня нужно отбегать важный матч. Что выпить/намазать чтобы попустило чуток?
Дагот Опубліковано: 31 серпня 2018 Опубліковано: 31 серпня 2018 Мужики дайте совет. Но сегодня нужно отбегать важный Чтоб отбегать то только блокаду новокаиновую ,но сам не сделаешь.
XXR XXX Опубліковано: 31 серпня 2018 Опубліковано: 31 серпня 2018 Мужики дайте совет. Неделю назад бегал в футбол и яето потянул/повредил в зоне бедра/ягодицы. Немного тревожит сейчас. Но сегодня нужно отбегать важный матч. Что выпить/намазать чтобы попустило чуток? Диклофинак поставь + никофлекс перед матчем мазь
my_fair_lady Опубліковано: 31 серпня 2018 Опубліковано: 31 серпня 2018 удобно еще Олфен в виде пластыря. и в инъекциях есть, если совсем плохо. в нашей велокоманде народ под таким катал Чемпионат Украины по даунхилу.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз