andreyyy Опубліковано: 31 жовтня 2018 Опубліковано: 31 жовтня 2018 Без газа, без интернета. Кабель оборван. Завтра с утра на целый день отключают воду.
MaJ0r Опубліковано: 31 жовтня 2018 Опубліковано: 31 жовтня 2018 Без газа, без интернета. Кабель оборван. Завтра с утра на целый день отключают воду. апокалипсис сегодня? Газ надеюсь же дадут? П.С. Есть и плюсы - завтра рабочий день )
Valery Опубліковано: 1 листопада 2018 Опубліковано: 1 листопада 2018 Без газа, без интернета. Кабель оборван. Завтра с утра на целый день отключают воду. Так в чем там у тебя дело, толком объясни.
andreyyy Опубліковано: 1 листопада 2018 Опубліковано: 1 листопада 2018 Ставят счетчики на газ. Вторые сутки без газа. Кабель оборван (интернет). Когда сделают, в кол-центре сказать не могут. Совпадение, наверное. хотя может и газовщики чего-то там повредили в подъезде, не знаю Детали по воде не знаю. Формулировка в объявлении "в связи с ремонтными работами" Вчера варили яйца кипятильником, сегодня в мультиварке жена делала омлет а-ля запеканка. Мне не понравилось. Яичница лучше
Valery Опубліковано: 1 листопада 2018 Опубліковано: 1 листопада 2018 А-а... Ну это тогда, как обычно, - плановые отключения ). Я то уже подумал, что кругом "сверху" пришла установка прозондировать народ на предмет массовых отключений за долги по коммуналке ). У нас в Киеве вчера попробовали на Харьковском массиве...
templar Опубліковано: 1 листопада 2018 Опубліковано: 1 листопада 2018 вчора зустрічав людину з потяга на вокзалі. стою чекаю, підходить якась тітка невиразної зовнішності "здрастє, можна з вашого тєлєфона пазвоніть?"))) я кажу "ні". "а пачєму? ви боітєсь шо я с нім убєгу?". після цього я трохи навіть замислився а чому я власне не бажаю щоб вона дзвонила з мого телефона, але вирішив що мені не потрібна якась окрема підстава для відмови, окрім того бігати за нею і моїм телефоном насправді не було бажання))) на разі от думаю, це існує якийсь лохотрон на цю тему чи я просто людині безпідставно відмовив
Veles Опубліковано: 1 листопада 2018 Опубліковано: 1 листопада 2018 Ну в мене декілька раз питали, я невідмовляв.. Одного разу самому було потрібно,дуже давненько..Була любов,подарував дівчині свій телефон..Потім поїхав у гості з Дніпра в Орджонікідзе ну і попросив по дорозі у дівчини якоїсь зателефонувати,та невідмовила)Ну різні бувають ситуації..Ну звісно б циганам наприклад , не дав..
Valery Опубліковано: 1 листопада 2018 Опубліковано: 1 листопада 2018 існує якийсь лохотрон на цю тему чи я просто людині безпідставно відмовив Лохотрон по этому поводу, таки существует, вот только в деталях сейчас, с лету, не скажу, в чем его суть...
Veles Опубліковано: 1 листопада 2018 Опубліковано: 1 листопада 2018 у наборі якогось платного номера..можливо
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз