my_fair_lady Опубліковано: 9 січня 2019 Опубліковано: 9 січня 2019 сейчас кстати мерзну намного меньше, чем раньше) после сезона катания на велике в холода
Alexey@ Опубліковано: 9 січня 2019 Опубліковано: 9 січня 2019 Народ, а помните я жаловался о траблах с приватбанком? Знаете когда эта проблема разрешилась? - сегодня! СЕОДНЯ! Они мучили меня месяц, передали дело в какой-то суперсекретный отдел приватбанка, откуда мнезвонили их люди Икс и уверяли что уж теперь проблема разрешится в ближайшее время. И, та-дам! Они перевели мои деньги какому-то вообще левому чуваку! И сегодня я в отделении банка провел болбше часа, чтобы начальник отдела смогла выяснить куда же подевались списанные с карты деньги.
Alexey@ Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Вечером позвонил человек Икс, сообщил, что деньги перевели. Я связался с девушкой из нашего отделения и она подтвердила инфу. Блин, с ноября выпрашивать свои же 500 грн.
Veles Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Не зв'язуйся з приватбанком,згідно ст.24 Закону про працю ти можеш отримувати кошти будь як,за твоїм бажанням
Veles Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Так,Закон України про оплату праці Відповідно до ст. 24 Закону України про оплату праці - виплата заробітної плати здійснюється за місцем роботи. За особистою письмовою згодою працівника виплата заробітної плати може здійснюватися через установи банків, поштовими переказами на вказаний ними рахунок (адресу) з обов'язковою оплатою цих послуг за рахунок власника або уповноваженого ним органу.
XXR XXX Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 мля опять подсел на кофе с утра но уже с молоком выпил кофе-сушняк через 10 мин чая расушится)) Не зв'язуйся з приватбанком,згідно ст.24 Закону про працю ти можеш отримувати кошти будь як,за твоїм бажанням а налом можно по закону ?
Veles Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Звісно що так! через касу підприємства)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз