XXR XXX Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Звісно що так! через касу підприємства) бо також с привату хочу зпригнути але покищо не знаю до якого банку , можливо до ощад банку
Veles Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Та до будь якого,не працедавець визначає.. Ще є ст.25 Заборона обмежень працівника вільно розпоряджатися своєю заробітною платою
kav Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Та до будь якого,не працедавець визначає.. Ще є ст.25 Заборона обмежень працівника вільно розпоряджатися своєю заробітною платою оно то так, по закону. А по факту? Представь предприятие с кол-вом сотрудников хотя бы 100 человек, и все хотят получать з\п в разных банках, скажем так, штук 60 заявлений на разные банки. Бухгалтерия сойдет с ума, зачисляя з\п. А если учесть еще и текучку на предприятии - тот уволился, новый пришел, так и вовсе мрак. Обычно на предприятии максимум 3 банка на выбор предлагают на получение з\п, а зачастую так и вовсе 1. И пох что там в законе. Разве только этот закон нарушается?? Плюс к этому есть еще коллективный договор предприятия, где указано, что ты, как сотрудник, принимаешь все внутренние уклады предприятия, включая способ получения з\п
Veles Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 По факту саме так,перевірено..Не бійтеся своїх прав. Запам'ятай,ти підписуєшь з банком угоду,не підриємство..саме твій підпис,на твоє ім'я рахунок,на твоє ім'я картка..
kav Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 По факту саме так,перевірено..Не бійтеся своїх прав. Запам'ятай,ти підписуєшь з банком угоду,не підриємство..саме твій підпис,на твоє ім'я рахунок,на твоє ім'я картка.. :) обязательно запомню. Правда то фигня что я в банковской системе уже лет так 20. Банк никогда не будет против выплачивать тебе з\п, наоборот, только за. Вот только вопрос как конкретный человек на конкретном предприятии этот вопрос решит с бухгалтерией. Как минимум предприятие должно с этим банком заключить договор. А если руководство предприятия против ?? В случае если ты совсем незаменимый перец, и без тебя полный мрак на предприятии, тебя будут как минимум уговаривать на стандартный банк, или предложат получать через кассу ( если такая на предприятии имеется). А если ты среднестатистический работник - думаю просто не возьмут на работу и все. Это конечно неправильно, но в нашей стране никто о конкретном человеке суетится не станет
Veles Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Ні,я просто знаю Закони,питання з бухгалтерією вирішується відповідною заявою А те що ти в банківській системі 20 років,як це відноситься до чинного Законодавства?Ти можеш у своєму банку отримувати зарплатню через касу?
Дагот Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Все это огромный гемор для предприятия и из за одного человека нужно переделывать всю бухгалтерию.Инкасаторы будут возить два раза в мес те копейки? Пойти на такое это пойти на открытый конфликт с предприятием и скорее всего оно избавится от такого работника.
Veles Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Ну це ж не правда..премію виплачують наприклад через касу,то у чому проблема заплатити зарплатню?Відповідаю,ніякої проблеми,годі бути зомбованими банківськими мантрами.. І врешті решт,треба користуватися тим,чим надає право користуватися держава,цебто Законодавством..
Дагот Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Премия , отпускные и все другое только через банк , по крайней мере в гос медицине так.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз