Дагот Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Я ж говорю : воспользоваться этим правом можно,но только в ущерб себе. Это прямой конфликт с руководством. Если охота быть белой вороной, не уходить в отпуск по желанию ,а когда пошлют и другие санкции ,то можно требовать наличку.
Veles Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 В ПрАт не так..та й в держ службовців може бути не так,але хто про це замислюється? Ніякого "ущєрбу",заява на ім'я Головного бухгалтера..
Veles Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Звісно що може,та й вже є,але це стосується тих хто користується своїм правом
Orvex Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Ну нафига ты этими законами и правами тычешь?Пофантазировать можно о чем угодно.В реале будет все не так. Или ты может и в суд подашь за то что тебе отказали в вакансии из-за того что ты зп в свой банк хочешь? В сегодняшних реалиях-это чушь невероятная.Ты как-будто в правовом государстве живешь.
XXR XXX Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 На одной фирме как то работал так сразу спросил - вам для выдачи зп номер счёта какого банка ? Мне ответили какой вам удобный)
Veles Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Я живу у правовій державі,а ви звикли не Законами користуватися,а рєалом анріалом..Розповідаю як є насправді.. Та будь який банк,люди які з тим нештовхувалися, геть їм нічого недовести,повне невіглавство..
Дагот Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Гемор именно наличка. А банки без разницы ,хотя в госах принудиловка всех на один банк.
Orvex Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 На одной фирме как то работал так сразу спросил - вам для выдачи зп номер счёта какого банка ? Мне ответили какой вам удобный) Так часто в небольших компаниях с куйней работников. Я про то что если в организации заведомо настаивают на своем каком-то банке,а ты такой устраиваешься только на работу и говоришь-не устраивает,мне укрсиб надо,а не то я в суд подам-вы акуели,у меня права есть.То врядли ты получишь эту работу и нихера ты с этим не сделаешь
Veles Опубліковано: 10 січня 2019 Опубліковано: 10 січня 2019 Гемор именно наличка. А банки без разницы ,хотя в госах принудиловка всех на один банк. Та не має ніякого гємору,три рази у грудні давали премію,підприємство 500+,все офіційно через бухгалтерію..
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз