Jus Опубліковано: 3 лютого 2020 Опубліковано: 3 лютого 2020 да я бы так про всю зиму сказал, не только про февраль
Каммерер Опубліковано: 3 лютого 2020 Опубліковано: 3 лютого 2020 конечно, я шучу. Жизнь прекрасна, и к нам скоро приедет настоящий танк
Power_andrey Опубліковано: 3 лютого 2020 Опубліковано: 3 лютого 2020 Перестала светить лампа ближнего света в автомобиле со стороны водителя, нет бы ей летом перегореть когда тепло и сухо, а не тогда когда холодно и дождь.
Дід Опубліковано: 3 лютого 2020 Опубліковано: 3 лютого 2020 Позавчора була зустріч випускників 1985 року з середньої щколи.35 років вже пройшло, були в школі, ресторані, якісь всі лисі, товсті-"тьопанки і дябчики" :dc: Показать
$l@ventiy Опубліковано: 3 лютого 2020 Опубліковано: 3 лютого 2020 как в поговорке: смотрю на своих ровесников, что ж вы бля все старые такие?!))
Каммерер Опубліковано: 3 лютого 2020 Опубліковано: 3 лютого 2020 Позавчора була зустріч випускників 1985 року з середньої щколи.35 років вже пройшло, були в школі, ресторані, якісь всі лисі, товсті-"тьопанки і дябчики" :dc: но ты ведь и вправду выглядишь, как курсом ошибся и пришел на курсов пять выше. Или ты младше их? ...эх, бедолаги. лысые, пузатенькие... вот поэтому я сразу давно уже налысо бреюсь :to_pick_ones_nose_eat:
Faust Опубліковано: 3 лютого 2020 Опубліковано: 3 лютого 2020 такое впечатление, что Дед просто встал сфоткаться с какими-то взрослыми дядьками ))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз