Каммерер Опубліковано: 5 травня 2020 Опубліковано: 5 травня 2020 так зайди в профсоюз, спроси, все ли довольны таким положением дел. Если есть еще недовольные присоединяйся. А если нету, то они в доле и ничего не сделать
Дід Опубліковано: 5 травня 2020 Опубліковано: 5 травня 2020 что такое Пуер andreyyy, наркочай-є зелений шу і чорний шен-"моща"...
MaJ0r Опубліковано: 5 травня 2020 Опубліковано: 5 травня 2020 Меня тоже с зарплатой подкололи. Вначале месяца предложили 50% зп, не было проекта, ну я согласился, за пару дней проект нашелся на парт тайм, т.е. 50% загрузки, я начал аппелировать вы же на мне заработате, давайте 75%. Договорились. А через еще день, нашли еще 50% загрузки, т.е. суммарно 100% загрузки на двух проектах. Получил 80% зп, согласно отработанным часам, но мне было выгоднее получить 75% зп, при имевшихся на момент договора 50% загрузки, чем ишачить на 100% и получив при этов 80%.
Дід Опубліковано: 5 травня 2020 Опубліковано: 5 травня 2020 На печеньку похоже. 0utlaw, масою півкіло...
XXR XXX Опубліковано: 5 травня 2020 Опубліковано: 5 травня 2020 andreyyy, наркочай-є зелений шу і чорний шен-"моща"... та який то наркочай , раста чай то мамалига ,бичка )
Дід Опубліковано: 5 травня 2020 Опубліковано: 5 травня 2020 та який то наркочай , раста чай то мамалига ,бичка ) XXR XXX, Рост-мене "вштирює", а як там іншим "неведаю", Андрюхе то 100% "шо кампот" :dc:
XXR XXX Опубліковано: 5 травня 2020 Опубліковано: 5 травня 2020 та я теж міцний чай полюбляю , але шось пуер не виправдав моі сподівання ,тобто по міцності, так міцний так смачний але за таку ціну можно і дешевше купувати
Дід Опубліковано: 5 травня 2020 Опубліковано: 5 травня 2020 за таку ціну XXR XXX, на Алі не така вона вже й велика... пуер не виправдав моі сподівання XXR XXX, вони є різні і заварювання різні, хоча дійсно не всім подобається...
Дід Опубліковано: 5 травня 2020 Опубліковано: 5 травня 2020 заблокировал на 2 недели OlegRO, не тра дядьку, я більше не буду :cg:
andreyyy Опубліковано: 5 травня 2020 Опубліковано: 5 травня 2020 так зайди в профсоюз, спроси, все ли довольны таким положением дел. Если есть еще недовольные присоединяйся. А если нету, то они в доле и ничего не сделать Вот ты же хорошо думаешь, прежде чем советовать, да ? Я же написал, что будь у меня возможность уйти, я бы даже сам в суд не поленился подать. Или ты думаешь, что если я буду среди инициаторов судебного иска, то я смогу здесь работать дальше ? Председатель профсоюза на совещании была
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз