Jazzman Опубліковано: 9 червня 2020 Опубліковано: 9 червня 2020 Мені теж з місяць тому міряли безконтактно. 27😁
Jazzman Опубліковано: 9 червня 2020 Опубліковано: 9 червня 2020 А пульс когда последний раз был? ) Сьогодні 130 показувало на пробіжці, ледь не поплив( Не коректно часто ті термометри показують
Дід Опубліковано: 9 червня 2020 Опубліковано: 9 червня 2020 Сінево "зає..ло" своєю нав"язливістю-що свідки Єгови -"аналіз на антитіла до Ковід тебе чекає"-ну нехай чекає-нах він мені-на пошту накидали, смс присилають :dc:
$l@ventiy Опубліковано: 9 червня 2020 Опубліковано: 9 червня 2020 нефиг было свою почту раздавать налево и направо)) зы. мне тоже разок пришло))
andreyyy Опубліковано: 9 червня 2020 Опубліковано: 9 червня 2020 Плыву от жары. Все раскалённое. Аж ноги через подошвы обжигает. Сел не в тот троллейбус. Сука ( Оттуда же прямые далековато останавливают. Ещё переть Я уже на тренировку перехотел
andreyyy Опубліковано: 9 червня 2020 Опубліковано: 9 червня 2020 Почему нет кваса на разлив до сих пор?
MaJ0r Опубліковано: 9 червня 2020 Опубліковано: 9 червня 2020 Я уже на тренировку перехотел andreyyy, у меня так было в субботу в Харькове, ехал на долбанном трамвае, потом пошел по навигатору в другую сторону, десять минут пихтарил, прихожу, а зала никакого нет, набрал Кирилла, он рассказал куда идти. Я поматюкался и пошел в зал. В зале было жарко, устал после легенькой разминки. Правда потом кондишку включили и стало норм. Так что советую идти все же в зал, если у вас на экономят на кондиционировании, там должно быть поприятней чем в троллейбусах или на улице
Orvex Опубліковано: 9 червня 2020 Опубліковано: 9 червня 2020 Учитывая что дома у меня сейчас кондера нет,а в зале есть,то в зал хочу.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз