Деда Опубліковано: 1 січня 2021 Опубліковано: 1 січня 2021 К похмелью) Версия - весьма распространенная 1 января , но я не употребляю спиртное, зовсім. )
Outlawif Опубліковано: 1 січня 2021 Опубліковано: 1 січня 2021 Да, 1е января сбило с толку. Тогда сложно...
OlegRO Опубліковано: 1 січня 2021 Опубліковано: 1 січня 2021 негр) с прикольной физиономией и бегущий на носках . К чему бы это )) ? Деда, в омерику поедешь
andreyyy Опубліковано: 1 січня 2021 Опубліковано: 1 січня 2021 если б чуть раньше, то было б к черной пятнице.
Деда Опубліковано: 1 січня 2021 Опубліковано: 1 січня 2021 Деда, в омерику поедешь Не, туда не хочу , да и поезда туда не ходят, а в авиалайнере я чувствую себя не важно . Да еще и 12 часов лету, сцыкотно честно говоря. Вобщем посмотрим- я настроен оптимистично )
Деда Опубліковано: 1 січня 2021 Опубліковано: 1 січня 2021 Значит омерика приедет к тебе) Звучит оптимистично ) С Raptor и FBI !
Дід Опубліковано: 2 січня 2021 Опубліковано: 2 січня 2021 Та ну,літати безпечно,це по нашим дорогам їздити "сцикотно",що не новина -про ДТП з важкими наслідками,блят..такі "обмороки" за кермом попадаються :ireful2:
XXR XXX Опубліковано: 2 січня 2021 Опубліковано: 2 січня 2021 згода,хоч і боюсь висоти ,але літаком безпечніше за 1000км ніж по дорозі авто.
OlegRO Опубліковано: 2 січня 2021 Опубліковано: 2 січня 2021 поезда туда не ходят, а в авиалайнере Деда, на яхте пойдешь :l_diver:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз