OlegRO Опубліковано: 12 листопада 2021 Опубліковано: 12 листопада 2021 теперь и в медицине.. далее в фитнесе интересно очень
Jazzman Опубліковано: 16 листопада 2021 Опубліковано: 16 листопада 2021 Тривалий період взагалі не вживав цукор в чистому вигляді. Сьогодні ж о 21:30 був розбитий і втомлений, коли товариш пригостив двома полосками шоколаду. Тільки зараз повністю усвідомив силу цієї звички і продукту. Вже більше години не можу заснути, енергія фонтанує, пішов би в спортзал, якби не прокидатися о сьомій. Ну і собачий холод там)
$l@ventiy Опубліковано: 17 листопада 2021 Опубліковано: 17 листопада 2021 Тут справа не в цукрі, а саме в шоколаді. Якби з'їв 2 ложки простого цукру, то такого би припливу не було.
Jazzman Опубліковано: 17 листопада 2021 Опубліковано: 17 листопада 2021 Тут справа не в цукрі, а саме в шоколаді. Якби з'їв 2 ложки простого цукру, то такого би припливу не було. Та ну, я коли купую то 99% шоколад, там інакший ефект. А тут був молочний, читай-цукор. Все ж заснув, ближче до другої години ночі.
Outlawif Опубліковано: 17 листопада 2021 Опубліковано: 17 листопада 2021 такого би припливу не було Был бы. Ну, может, самую малость меньше. А может и нет. Глюкоза рулит )
karlito78 Опубліковано: 17 листопада 2021 Опубліковано: 17 листопада 2021 сто пудов. Шугар хай, и пох откуда шугар.
MaJ0r Опубліковано: 19 листопада 2021 Опубліковано: 19 листопада 2021 Я хз, чтобы без Дии делал. Она позволяет на запариваться где же лежат права и техпаспорт, не таскать с собой сертификат о вакцинации. Это как минимум, а там же можно и другими плюшками пользоваться, типа замены прав и тд
Голодный котег Опубліковано: 19 листопада 2021 Опубліковано: 19 листопада 2021 Она позволяет на запариваться где же лежат права и техпаспорт, MaJ0r, если бы еще не нужно было запариваться где лежит телефон - вообще была бы не жизнь а сказка. хз. я как положил доки на машину в портмоне, так и не перекладывал ни разу ни куда. даже не могу представить при каких условиях это бы потребовалось. ну может если бы я внезапно стал гламурен и метросексуален и обзавелся бы десятком портмонов разных цветов под разные "луки", да, тогда бы было сложно. а серт о вакцинации я и так не таскаю. как оказалось в одессе он никому не требуется, все верят на слово.
MaJ0r Опубліковано: 19 листопада 2021 Опубліковано: 19 листопада 2021 если бы еще не нужно было запариваться где лежит телефон Голодный котег, в смысле запариваться? Я без телефона не хожу, им же рассчитываюсь. Без телефона считай что без документов и без денег. Ну и сам телефон у меня ценен не его стоимостью, а тем, к чему он дает доступ, а это в десятки раз больше стоимости такого нового телефона. Да, портмоне я скорее забуду чем телефон. Особенно летом, но и зимой тоже можно, стараюсь чтобы у меня была не одна курточка )
Голодный котег Опубліковано: 19 листопада 2021 Опубліковано: 19 листопада 2021 Да, портмоне я скорее забуду чем телефон. MaJ0r, то есть кому что забывать это сугубо дело вкуса или приоритета. дия не решает проблему с памятью, а лишь трансформирует ее.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз