Attila Опубліковано: 14 грудня 2021 Опубліковано: 14 грудня 2021 Это тот инструмент, через который будут начислять 1тыс
Jazzman Опубліковано: 14 грудня 2021 Опубліковано: 14 грудня 2021 Категорії можливих витрат дивні, в умовах пандемії. Поїзд, концерти, театри виявляється значно важливіші за ту ж комуналку. Добре що ліки додали, завжди легко знайти кому вони дійсно потрібні. Чи теста з апотеки взяти :zhet:
Дід Опубліковано: 14 грудня 2021 Опубліковано: 14 грудня 2021 обновить Дию OlegRO, В мене все оновлено, останнє доступне оновлення-7 грудня-3.0.19 Чи теста з апотеки взяти Jazzman, Пенсіонери зможуть,ти ні
OlegRO Опубліковано: 14 грудня 2021 Опубліковано: 14 грудня 2021 лекарства только людям с 60 лет затраты направлены на поддержание не населения, а бизнеса, особо пострадавшего при карантине В мене все оновлено, тебе Дия при входе предложила оставить заявку на тысячу? если нет, то удали и установи новую версию Дии
Дід Опубліковано: 14 грудня 2021 Опубліковано: 14 грудня 2021 если нет, то удали и установи новую версию Дии OlegRO, Ок, зараз спробую
Дід Опубліковано: 14 грудня 2021 Опубліковано: 14 грудня 2021 Дия при входе предложила оставить заявку на тысячу OlegRO, Тепер пропонувала і я тикнув, але в Послуги Дії немає єПослуги, так має бути?
Jazzman Опубліковано: 14 грудня 2021 Опубліковано: 14 грудня 2021 лекарства только людям с 60 лет затраты направлены на поддержание не населения, а бизнеса, особо пострадавшего при карантине Ліки після 60, то шляпа повна, як на мій погляд. Власне як і стимуляція масових скупчень/подорожей хоч і тричі вакцинованим. Нова хвиля захворювань і локдаун не посприяють покращенню становища того бізнесу.
Jazzman Опубліковано: 14 грудня 2021 Опубліковано: 14 грудня 2021 Прийшла думка спробувати кросфіт. Сила і виносливість пріорітетніше за форму. Які думки з цього приводу? Перш за все цікавить стосовно співвідношення користі/шкоди для організму в порівнянні з традиційним качем в натураху
Outlawif Опубліковано: 14 грудня 2021 Опубліковано: 14 грудня 2021 співвідношення користі/шкоди для організму Нет там соотношения, один вред.
Jazzman Опубліковано: 14 грудня 2021 Опубліковано: 14 грудня 2021 Нет там соотношения, один вред. Можна більш розкриту відповідь чи якесь посилання, де наближено описана думка?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз