my_fair_lady Опубліковано: 23 квітня 2022 Опубліковано: 23 квітня 2022 я намагаюся тренуватися вдома, так і не вирішила йти у фітнес-клуб. що там робити під час повітряної тривоги - поняття не маю. тому купила у One price гантелі і пару резинок на цьому тижні. до цього займалася йогою, робила віджимання і планку, і на турніку трохи підтягувалася.
$l@ventiy Опубліковано: 23 квітня 2022 Опубліковано: 23 квітня 2022 Атлетіко в підвалі) можеш іти))) А я ніяк не настроюсь на зал. Майже місяць з ішіасом промучився, сходив на 1 чи 2 тренування і орки вторглись. Вже 3 місяці без тренувань.
my_fair_lady Опубліковано: 23 квітня 2022 Опубліковано: 23 квітня 2022 не хочу в Атлетіко шось. звідти додому бігти неблизько. усі повітряні тривоги сиджу дома, бо в мене інакше панічні атаки починаються. через дорогу є фітнес-студія, але в них великі вікна. і єдине, що вони роблять під час повітряної тривоги - опускають ролети. такий собі засіб.
$l@ventiy Опубліковано: 23 квітня 2022 Опубліковано: 23 квітня 2022 А з "Алекса"? Там половина залу теж в підвалі.
OlegRO Опубліковано: 23 квітня 2022 Опубліковано: 23 квітня 2022 опускають ролети а ты становись за здоровым качком))
my_fair_lady Опубліковано: 23 квітня 2022 Опубліковано: 23 квітня 2022 А з "Алекса"? Там половина залу теж в підвалі. а він де? найближче "Зірка" ще. але шоп ти розумів рівень фобії - я на ринок ходжу, керуючись картами повітряних тривог і перебіжками. сьогодні нас сирени застали на Миколаївці, де в мене був урок водіння. то з переляку усе забула, що за чим натискати і взагалі. а ты становись за здоровым качком)) там тіко тендітні дівчата
$l@ventiy Опубліковано: 23 квітня 2022 Опубліковано: 23 квітня 2022 В тій будівлі, що раніше планувалася як драмтеатр, навпротт досааф. На Ковалівці є ще Лідер, там теж, половина залу в подвалі.
karlito78 Опубліковано: 23 квітня 2022 Опубліковано: 23 квітня 2022 що там робити під час повітряної тривоги - поняття не маю my_fair_lady, сьогодні - середню дельту роби. а так я вийде. в мій кишлак пуляти сенсу зовсім нема, а як лупане - то так і буде. я колись в п'яному куражі сказав - якщо я помру під штангою або на бабі - не сумуйте, я помер щасливий. зараз думаю - не найгірший варіант.
$l@ventiy Опубліковано: 23 квітня 2022 Опубліковано: 23 квітня 2022 на Миколаївці, де в мене був урок водіння. то з переляку усе забула, що за чим натискати і взагалі. Дерево під "агропроектом" в середу твоя робота?))
my_fair_lady Опубліковано: 24 квітня 2022 Опубліковано: 24 квітня 2022 В тій будівлі, що раніше планувалася як драмтеатр, навпротт досааф. На Ковалівці є ще Лідер, там теж, половина залу в подвалі. огого, то від мене далеко, я в центрі) ото Атлетіко краще, але поки і вдома мотивуюся якось тренуватися. короткі поки тренування, 35-45 хвилин. спочатку взагалі було відчуття, що тупо сил нема підняти руки. але перший місяць війни я майже не спала взагалі. а вчора он з тими довгими вечірньо-нічними тривогами прям із заплющеними очима постелилася у коридор, взяла під бік собаку, і спала. хоч якийсь прогрес. в мій кишлак пуляти сенсу зовсім нема, а як лупане - то так і буде. ти знаєш, я теж так думаю іноді, але кілька днів тому у нас збили дві ракети. а вчора у Одесу прям у житловий будинок прилетіло. не сильно обнадіює. Дерево під "агропроектом" в середу твоя робота?)) нє, я по суботах їжджу) і до того був автодром, а вчора каталася по приватному сектору, відпрацьовувала перехрестя і розвороти.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз