Перейти к содержанию

Мысли дня, без комментариев

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

я намагаюся тренуватися вдома, так і не вирішила йти у фітнес-клуб. що там робити під час повітряної тривоги - поняття не маю. тому купила у One price гантелі і пару резинок на цьому тижні. до цього займалася йогою, робила віджимання і планку, і на турніку трохи підтягувалася.

• Ответов 56.6 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Топ авторов темы

Опубликовано

Атлетіко в підвалі) можеш іти)))

А я ніяк не настроюсь на зал. Майже місяць з ішіасом промучився, сходив на 1 чи 2 тренування і орки вторглись. Вже 3 місяці без тренувань.

Опубликовано

не хочу в Атлетіко шось. звідти додому бігти неблизько. усі повітряні тривоги сиджу дома, бо в мене інакше панічні атаки починаються.

через дорогу є фітнес-студія, але в них великі вікна. і єдине, що вони роблять під час повітряної тривоги - опускають ролети. такий собі засіб.

Опубликовано

А з "Алекса"?

Там половина залу теж в підвалі.

Опубликовано
опускають ролети
а ты становись за здоровым качком))

Опубликовано
А з "Алекса"?

Там половина залу теж в підвалі.

а він де? найближче "Зірка" ще. але шоп ти розумів рівень фобії - я на ринок ходжу, керуючись картами повітряних тривог і перебіжками. сьогодні нас сирени застали на Миколаївці, де в мене був урок водіння. то з переляку усе забула, що за чим натискати і взагалі.

а ты становись за здоровым качком))

там тіко тендітні дівчата

Опубликовано

В тій будівлі, що раніше планувалася як драмтеатр, навпротт досааф. На Ковалівці є ще Лідер, там теж, половина залу в подвалі.

Screenshot_20220423_220638_Google.jpg

Опубликовано
що там робити під час повітряної тривоги - поняття не маю
my_fair_lady,

сьогодні - середню дельту роби. а так я вийде.

в мій кишлак пуляти сенсу зовсім нема, а як лупане - то так і буде.

я колись в п'яному куражі сказав - якщо я помру під штангою або на бабі - не сумуйте, я помер щасливий.

зараз думаю - не найгірший варіант.

Опубликовано
на Миколаївці, де в мене був урок водіння. то з переляку усе забула, що за чим натискати і взагалі.

Дерево під "агропроектом" в середу твоя робота?))

Опубликовано
В тій будівлі, що раніше планувалася як драмтеатр, навпротт досааф. На Ковалівці є ще Лідер, там теж, половина залу в подвалі.

огого, то від мене далеко, я в центрі) ото Атлетіко краще, але поки і вдома мотивуюся якось тренуватися. короткі поки тренування, 35-45 хвилин.

спочатку взагалі було відчуття, що тупо сил нема підняти руки. але перший місяць війни я майже не спала взагалі. а вчора он з тими довгими вечірньо-нічними тривогами прям із заплющеними очима постелилася у коридор, взяла під бік собаку, і спала. хоч якийсь прогрес.

в мій кишлак пуляти сенсу зовсім нема, а як лупане - то так і буде.

ти знаєш, я теж так думаю іноді, але кілька днів тому у нас збили дві ракети. а вчора у Одесу прям у житловий будинок прилетіло. не сильно обнадіює.

Дерево під "агропроектом" в середу твоя робота?))

нє, я по суботах їжджу) і до того був автодром, а вчора каталася по приватному сектору, відпрацьовувала перехрестя і розвороти.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...