my_fair_lady Опубликовано 23 апреля, 2022 Опубликовано 23 апреля, 2022 я намагаюся тренуватися вдома, так і не вирішила йти у фітнес-клуб. що там робити під час повітряної тривоги - поняття не маю. тому купила у One price гантелі і пару резинок на цьому тижні. до цього займалася йогою, робила віджимання і планку, і на турніку трохи підтягувалася.
$l@ventiy Опубликовано 23 апреля, 2022 Опубликовано 23 апреля, 2022 Атлетіко в підвалі) можеш іти))) А я ніяк не настроюсь на зал. Майже місяць з ішіасом промучився, сходив на 1 чи 2 тренування і орки вторглись. Вже 3 місяці без тренувань.
my_fair_lady Опубликовано 23 апреля, 2022 Опубликовано 23 апреля, 2022 не хочу в Атлетіко шось. звідти додому бігти неблизько. усі повітряні тривоги сиджу дома, бо в мене інакше панічні атаки починаються. через дорогу є фітнес-студія, але в них великі вікна. і єдине, що вони роблять під час повітряної тривоги - опускають ролети. такий собі засіб.
$l@ventiy Опубликовано 23 апреля, 2022 Опубликовано 23 апреля, 2022 А з "Алекса"? Там половина залу теж в підвалі.
OlegRO Опубликовано 23 апреля, 2022 Опубликовано 23 апреля, 2022 опускають ролети а ты становись за здоровым качком))
my_fair_lady Опубликовано 23 апреля, 2022 Опубликовано 23 апреля, 2022 А з "Алекса"? Там половина залу теж в підвалі. а він де? найближче "Зірка" ще. але шоп ти розумів рівень фобії - я на ринок ходжу, керуючись картами повітряних тривог і перебіжками. сьогодні нас сирени застали на Миколаївці, де в мене був урок водіння. то з переляку усе забула, що за чим натискати і взагалі. а ты становись за здоровым качком)) там тіко тендітні дівчата
$l@ventiy Опубликовано 23 апреля, 2022 Опубликовано 23 апреля, 2022 В тій будівлі, що раніше планувалася як драмтеатр, навпротт досааф. На Ковалівці є ще Лідер, там теж, половина залу в подвалі.
karlito78 Опубликовано 23 апреля, 2022 Опубликовано 23 апреля, 2022 що там робити під час повітряної тривоги - поняття не маю my_fair_lady, сьогодні - середню дельту роби. а так я вийде. в мій кишлак пуляти сенсу зовсім нема, а як лупане - то так і буде. я колись в п'яному куражі сказав - якщо я помру під штангою або на бабі - не сумуйте, я помер щасливий. зараз думаю - не найгірший варіант.
$l@ventiy Опубликовано 23 апреля, 2022 Опубликовано 23 апреля, 2022 на Миколаївці, де в мене був урок водіння. то з переляку усе забула, що за чим натискати і взагалі. Дерево під "агропроектом" в середу твоя робота?))
my_fair_lady Опубликовано 24 апреля, 2022 Опубликовано 24 апреля, 2022 В тій будівлі, що раніше планувалася як драмтеатр, навпротт досааф. На Ковалівці є ще Лідер, там теж, половина залу в подвалі. огого, то від мене далеко, я в центрі) ото Атлетіко краще, але поки і вдома мотивуюся якось тренуватися. короткі поки тренування, 35-45 хвилин. спочатку взагалі було відчуття, що тупо сил нема підняти руки. але перший місяць війни я майже не спала взагалі. а вчора он з тими довгими вечірньо-нічними тривогами прям із заплющеними очима постелилася у коридор, взяла під бік собаку, і спала. хоч якийсь прогрес. в мій кишлак пуляти сенсу зовсім нема, а як лупане - то так і буде. ти знаєш, я теж так думаю іноді, але кілька днів тому у нас збили дві ракети. а вчора у Одесу прям у житловий будинок прилетіло. не сильно обнадіює. Дерево під "агропроектом" в середу твоя робота?)) нє, я по суботах їжджу) і до того був автодром, а вчора каталася по приватному сектору, відпрацьовувала перехрестя і розвороти.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти