Finanse Опубликовано 28 апреля, 2022 Опубликовано 28 апреля, 2022 Мені сьогодні приснилося що війна закінчилась і долар по 70 грн
Outlawif Опубликовано 28 апреля, 2022 Опубликовано 28 апреля, 2022 долар по 70 грн Есть мнение, что после войны гривна не рухнет. Либо очень незначительно просядет, либо вовсе не просядет. Я не иксперд, но это дядьки которые торгуют парой гривна/долляр, что-то должны шарить )
Finanse Опубликовано 28 апреля, 2022 Опубликовано 28 апреля, 2022 смешанные чувства? OlegRO, Максимально. Видно мене зараз питання війни і грошей найбільше зачіпають. после войны гривна не рухнет. Либо очень незначительно просядет 0utlaw, А потім, через рік? Я теж не експерт, тому мені тяжко уявити як вони збираються втримати інфляцію. Ну то таке, просто яскравий сон був, я зрозумів що треба трохи більше відволікатись на щось інше.
Finanse Опубликовано 28 апреля, 2022 Опубликовано 28 апреля, 2022 відносно тезера гривня не дуже добре почувається після оголошення війни по ходу тренд намалювався, хз що його зможе зупинити або розвернути
my_fair_lady Опубликовано 28 апреля, 2022 Опубликовано 28 апреля, 2022 а мені сьогодні снився піп московського патріархату, який просував рузькій мір, а я пішла у СБУ на нього донос писати. але порівняно із тим, що раніше снилося, то таке, просто кумедія.
Outlawif Опубликовано 28 апреля, 2022 Опубликовано 28 апреля, 2022 Так с начала войны гривню держат искуччтвенно и эти тренды такое себе, спятили слегка)
Finanse Опубликовано 28 апреля, 2022 Опубликовано 28 апреля, 2022 От тільки не треба мені тут давати надії і оптимізмом своїм махати. Хоча в світлі останніх подій - хрен його знає що там завтра взагалі буде, я краще буду далі жерти і тренити.
Cardopusher Опубликовано 29 апреля, 2022 Опубликовано 29 апреля, 2022 Блин.... Только сейчас понял что выпил целую банку мелатонина 10мг , вместо витамина С. Капсулы одинаковые.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти