Finanse Опубліковано: 28 квітня 2022 Опубліковано: 28 квітня 2022 Мені сьогодні приснилося що війна закінчилась і долар по 70 грн
Outlawif Опубліковано: 28 квітня 2022 Опубліковано: 28 квітня 2022 долар по 70 грн Есть мнение, что после войны гривна не рухнет. Либо очень незначительно просядет, либо вовсе не просядет. Я не иксперд, но это дядьки которые торгуют парой гривна/долляр, что-то должны шарить )
Finanse Опубліковано: 28 квітня 2022 Опубліковано: 28 квітня 2022 смешанные чувства? OlegRO, Максимально. Видно мене зараз питання війни і грошей найбільше зачіпають. после войны гривна не рухнет. Либо очень незначительно просядет 0utlaw, А потім, через рік? Я теж не експерт, тому мені тяжко уявити як вони збираються втримати інфляцію. Ну то таке, просто яскравий сон був, я зрозумів що треба трохи більше відволікатись на щось інше.
Finanse Опубліковано: 28 квітня 2022 Опубліковано: 28 квітня 2022 відносно тезера гривня не дуже добре почувається після оголошення війни по ходу тренд намалювався, хз що його зможе зупинити або розвернути
my_fair_lady Опубліковано: 28 квітня 2022 Опубліковано: 28 квітня 2022 а мені сьогодні снився піп московського патріархату, який просував рузькій мір, а я пішла у СБУ на нього донос писати. але порівняно із тим, що раніше снилося, то таке, просто кумедія.
Outlawif Опубліковано: 28 квітня 2022 Опубліковано: 28 квітня 2022 Так с начала войны гривню держат искуччтвенно и эти тренды такое себе, спятили слегка)
Finanse Опубліковано: 28 квітня 2022 Опубліковано: 28 квітня 2022 От тільки не треба мені тут давати надії і оптимізмом своїм махати. Хоча в світлі останніх подій - хрен його знає що там завтра взагалі буде, я краще буду далі жерти і тренити.
Cardopusher Опубліковано: 29 квітня 2022 Опубліковано: 29 квітня 2022 Блин.... Только сейчас понял что выпил целую банку мелатонина 10мг , вместо витамина С. Капсулы одинаковые.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз