Outlawif Опубліковано: 29 квітня 2022 Опубліковано: 29 квітня 2022 Это к вопросу о том, как ощущается эффект всех этих комбикормов )) Если не знать шо это, то не ощущается...
Cardopusher Опубліковано: 30 квітня 2022 Опубліковано: 30 квітня 2022 То что мел я ощущаю это 99%. Когда принимаю целенаправленно. А в этот период, где-то месяц, хз. Уже сложно понять. Пил днём(
Outlawif Опубліковано: 30 квітня 2022 Опубліковано: 30 квітня 2022 Да чего 99, 100 же. Если знаешь, что это он. Если не знаешь, не ощущаешь. Главное верить )
Outlawif Опубліковано: 2 травня 2022 Опубліковано: 2 травня 2022 На днях увидел в магазине бутылку комбучи. Вспомнил Таню, не мог не взять. Допить не допил, но немного отхлебнул )
my_fair_lady Опубліковано: 2 травня 2022 Опубліковано: 2 травня 2022 ахаха. мій гриб мабуть вже здох, я забула сусідам про нього сказати) сподіваюся, він там ще не оформив картку киянина і не претендує на квартиру. і шо, тобі сподобалося, до речі?)
$l@ventiy Опубліковано: 2 травня 2022 Опубліковано: 2 травня 2022 Кто там про байрактары спрашивал? https://t.me/hroniki_ridika/6473
my_fair_lady Опубліковано: 2 травня 2022 Опубліковано: 2 травня 2022 Байрактари то у сусідню тему, ми тут про комбучу :pod_stolom:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз