my_fair_lady Опубликовано 2 мая, 2022 Опубликовано 2 мая, 2022 сьогодні згадала про додаток Nike Training Club, бо вигадувати тренування геть не виходить. дістала оці штуки і вперед. уже хоча б не почуваюся повною розвалюхою. бо з початку війни більше місяця взагалі нічого не робила. Показать мабуть почався черговий виток спадів психіки абощо. хоч якось намагаюся підбадьорюватися. а недавно насмілилася і купила собі чашку кави, коли йшла додому з пошти. побачила красивий сквер і вирішила там 10 хвилин з кавою посидіти. вперше з 24 лютого. Показать
Outlawif Опубликовано 2 мая, 2022 Опубликовано 2 мая, 2022 тобі сподобалося Нит ( Потому и не допил. Очень специфицски.
my_fair_lady Опубликовано 2 мая, 2022 Опубликовано 2 мая, 2022 магазинний від виробника залежить. буває або забагато цукру / замінників, або ароматизаторів.
OlegRO Опубликовано 2 мая, 2022 Опубликовано 2 мая, 2022 вирішила там 10 хвилин з кавою посидіти это смело!
my_fair_lady Опубликовано 2 мая, 2022 Опубликовано 2 мая, 2022 это смело! Та не того що повітряна тривога, там поруч знаю бомбосховище. В мене блок на якісь радощі звичайного життя. Тому що думаю, як людям у Маріуполі чи десь у районах де обстріли, нема води, світла і їжі. Як військовим. Ну і нічого не хочеться. Після Бучі й жити не хотілося, накривало дуже сильно.
OlegRO Опубликовано 2 мая, 2022 Опубликовано 2 мая, 2022 ну да, это тяжело, но это признак высококультурного человека у меня соседи всю войну пробухали под дембельские песни и типа "прииишла веееснаа!!"
my_fair_lady Опубликовано 3 мая, 2022 Опубликовано 3 мая, 2022 мабуть, майже у кожного є такі сусіди) іноді я їм заздрю, в людей нема інших проблем крім як знайти шо бухнути.
Cardopusher Опубликовано 3 мая, 2022 Опубликовано 3 мая, 2022 Чето вспомнилось. Вот вчера... Центр Киева. И где они находят возможность набухаться в такое время. Показать
my_fair_lady Опубликовано 3 мая, 2022 Опубликовано 3 мая, 2022 такі завжди знайдуть. пляшка настоянки глоду недорого коштує. тільки що погуглила спеціально - біля 20 грн за 100 мл. там 70 градусів. розбавити трохи, і буде майже еквівалент 0,5 пляшки горілки за міцністю. ще всякі настоянки піону є і так далі. страшно гидезна штука, навіть якщо пити за інструкцією. але міцна.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти