Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Надо корректировщика))

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

сьогодні згадала про додаток Nike Training Club, бо вигадувати тренування геть не виходить. дістала оці штуки і вперед. уже хоча б не почуваюся повною розвалюхою. бо з початку війни більше місяця взагалі нічого не робила.

мабуть почався черговий виток спадів психіки абощо. хоч якось намагаюся підбадьорюватися. а недавно насмілилася і купила собі чашку кави, коли йшла додому з пошти. побачила красивий сквер і вирішила там 10 хвилин з кавою посидіти. вперше з 24 лютого.

Опубліковано:
тобі сподобалося
Нит ( Потому и не допил. Очень специфицски.
Опубліковано:

магазинний від виробника залежить. буває або забагато цукру / замінників, або ароматизаторів.

Опубліковано:
вирішила там 10 хвилин з кавою посидіти
это смело!
Опубліковано:
это смело!

Та не того що повітряна тривога, там поруч знаю бомбосховище. В мене блок на якісь радощі звичайного життя. Тому що думаю, як людям у Маріуполі чи десь у районах де обстріли, нема води, світла і їжі. Як військовим. Ну і нічого не хочеться. Після Бучі й жити не хотілося, накривало дуже сильно.

Опубліковано:

ну да, это тяжело, но это признак высококультурного человека

у меня соседи всю войну пробухали под дембельские песни и типа "прииишла веееснаа!!"

Опубліковано:

мабуть, майже у кожного є такі сусіди) іноді я їм заздрю, в людей нема інших проблем крім як знайти шо бухнути.

Опубліковано:

Чето вспомнилось.

Вот вчера... Центр Киева.

И где они находят возможность набухаться в такое время.

Опубліковано:

такі завжди знайдуть. пляшка настоянки глоду недорого коштує. тільки що погуглила спеціально - біля 20 грн за 100 мл. там 70 градусів. розбавити трохи, і буде майже еквівалент 0,5 пляшки горілки за міцністю.

ще всякі настоянки піону є і так далі. страшно гидезна штука, навіть якщо пити за інструкцією. але міцна.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...