Перейти к содержанию

Мысли дня, без комментариев

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Надо корректировщика))

• Ответов 56.6 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Топ авторов темы

Опубликовано

сьогодні згадала про додаток Nike Training Club, бо вигадувати тренування геть не виходить. дістала оці штуки і вперед. уже хоча б не почуваюся повною розвалюхою. бо з початку війни більше місяця взагалі нічого не робила.

мабуть почався черговий виток спадів психіки абощо. хоч якось намагаюся підбадьорюватися. а недавно насмілилася і купила собі чашку кави, коли йшла додому з пошти. побачила красивий сквер і вирішила там 10 хвилин з кавою посидіти. вперше з 24 лютого.

Опубликовано
тобі сподобалося
Нит ( Потому и не допил. Очень специфицски.
Опубликовано

магазинний від виробника залежить. буває або забагато цукру / замінників, або ароматизаторів.

Опубликовано
вирішила там 10 хвилин з кавою посидіти
это смело!
Опубликовано
это смело!

Та не того що повітряна тривога, там поруч знаю бомбосховище. В мене блок на якісь радощі звичайного життя. Тому що думаю, як людям у Маріуполі чи десь у районах де обстріли, нема води, світла і їжі. Як військовим. Ну і нічого не хочеться. Після Бучі й жити не хотілося, накривало дуже сильно.

Опубликовано

ну да, это тяжело, но это признак высококультурного человека

у меня соседи всю войну пробухали под дембельские песни и типа "прииишла веееснаа!!"

Опубликовано

мабуть, майже у кожного є такі сусіди) іноді я їм заздрю, в людей нема інших проблем крім як знайти шо бухнути.

Опубликовано

Чето вспомнилось.

Вот вчера... Центр Киева.

И где они находят возможность набухаться в такое время.

Опубликовано

такі завжди знайдуть. пляшка настоянки глоду недорого коштує. тільки що погуглила спеціально - біля 20 грн за 100 мл. там 70 градусів. розбавити трохи, і буде майже еквівалент 0,5 пляшки горілки за міцністю.

ще всякі настоянки піону є і так далі. страшно гидезна штука, навіть якщо пити за інструкцією. але міцна.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...