my_fair_lady Опубліковано: 2 травня 2022 Опубліковано: 2 травня 2022 сьогодні згадала про додаток Nike Training Club, бо вигадувати тренування геть не виходить. дістала оці штуки і вперед. уже хоча б не почуваюся повною розвалюхою. бо з початку війни більше місяця взагалі нічого не робила. Показать мабуть почався черговий виток спадів психіки абощо. хоч якось намагаюся підбадьорюватися. а недавно насмілилася і купила собі чашку кави, коли йшла додому з пошти. побачила красивий сквер і вирішила там 10 хвилин з кавою посидіти. вперше з 24 лютого. Показать
Outlawif Опубліковано: 2 травня 2022 Опубліковано: 2 травня 2022 тобі сподобалося Нит ( Потому и не допил. Очень специфицски.
my_fair_lady Опубліковано: 2 травня 2022 Опубліковано: 2 травня 2022 магазинний від виробника залежить. буває або забагато цукру / замінників, або ароматизаторів.
OlegRO Опубліковано: 2 травня 2022 Опубліковано: 2 травня 2022 вирішила там 10 хвилин з кавою посидіти это смело!
my_fair_lady Опубліковано: 2 травня 2022 Опубліковано: 2 травня 2022 это смело! Та не того що повітряна тривога, там поруч знаю бомбосховище. В мене блок на якісь радощі звичайного життя. Тому що думаю, як людям у Маріуполі чи десь у районах де обстріли, нема води, світла і їжі. Як військовим. Ну і нічого не хочеться. Після Бучі й жити не хотілося, накривало дуже сильно.
OlegRO Опубліковано: 2 травня 2022 Опубліковано: 2 травня 2022 ну да, это тяжело, но это признак высококультурного человека у меня соседи всю войну пробухали под дембельские песни и типа "прииишла веееснаа!!"
my_fair_lady Опубліковано: 3 травня 2022 Опубліковано: 3 травня 2022 мабуть, майже у кожного є такі сусіди) іноді я їм заздрю, в людей нема інших проблем крім як знайти шо бухнути.
Cardopusher Опубліковано: 3 травня 2022 Опубліковано: 3 травня 2022 Чето вспомнилось. Вот вчера... Центр Киева. И где они находят возможность набухаться в такое время. Показать
my_fair_lady Опубліковано: 3 травня 2022 Опубліковано: 3 травня 2022 такі завжди знайдуть. пляшка настоянки глоду недорого коштує. тільки що погуглила спеціально - біля 20 грн за 100 мл. там 70 градусів. розбавити трохи, і буде майже еквівалент 0,5 пляшки горілки за міцністю. ще всякі настоянки піону є і так далі. страшно гидезна штука, навіть якщо пити за інструкцією. але міцна.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз