$l@ventiy Опубліковано: 25 червня 2022 Опубліковано: 25 червня 2022 А ти тільки взнав? ))) Про комбучу тут років 3-4 тому гарячі дискусіі були)
Jazzman Опубліковано: 25 червня 2022 Опубліковано: 25 червня 2022 А ти тільки взнав? ))) Про комбучу тут років 3-4 тому гарячі дискусіі були) Дискусії пам'ятаю, власне вони з Танею і спонукали спробувати напій)
OlegRO Опубліковано: 26 червня 2022 Опубліковано: 26 червня 2022 мля, какое счастье для китайского народа!!! жаль, такое катит только в недемократических странах с жестким правосудием В Китае введён запрет рассуждать в соцсетях на медицинские, юридические «и другие высокопрофессиональные темы» блогерам, не имеющим соответствующего образования. Официально объясняется, что это сделано, чтоб минимизировать потенциальный вред от засилья псевдо экспертов. Логика в таком решении есть. Но огромный пласт людей уже привык рассуждать о том, в чем не разбирается и озвучивать свое мнение по принципу "каждый мнит себя статегом видя бой со стороны". Так что интересно будет посмотреть, как это реализуется в Китае, при учёте, что там жесткая цензура и мониторинг государства в соцсетях и СМИ.
my_fair_lady Опубліковано: 26 червня 2022 Опубліковано: 26 червня 2022 Джаз, ти головне не написав - як тобі?))) саме цього виробника не пробувала, зазвичай купую цього чи цього. а взагалі гриб після 3 місяців недогляду вижив, я його сепарувала, бо розрісся, і він далі квасить благополучно. смачніше за покупну.
my_fair_lady Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 і сміх, і гріх. у мене без ВПН блокуються практично усі російські сайти, включно з кулінарними, рецепти з яких були у закладках. тому довелося таки Оперу поставити, щоб уточнити рецепти, де призабула пропорції. українською в принципі теж гуглила, але саме те що треба чомусь не знайшла (треба було сирне тісто на галети).
Magnum_357 Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 А у меня Гугл без впн не открывается в гуглхроме, как будто ему запретили через рос инет это делать. Благо есть ещё один браузер в телефоне, которому впн не нужен. Капец, уже шестое июля, а абсолютно не чувствуется, шо лето.
my_fair_lady Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 я в принципі тільки "за" блокування російських сайтів, але хоча б попередили, що будуть без розбору. а то намагаюся знайти рецепт - не відкривається. рекомендації з виведення плям чи вишивання - не відкриваються. хоча деякі сайти рунету працювали, щось там з йоги гуглила, здається. якось рендомно взагалі. при цьому я звісно що не новини їхні читаю.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз