Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Все що .ру блокують

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

почала із закладок відкривати по черзі. не все) відкрився Зожник і Косметиста, наприклад

а от еда.ру не працює(

Опубліковано:

заблокированы (не по закону, а так просто) почти все сайты на доменах ru, su, рф.. плюс еще многие по какому-то списку

90% укрсайтов не соответствует законодательству, тоесть должны быть блокированы, но все работают,

так как закон не работает https://delo.ua/ru/society/s-16-iyulya-vse-...i-yazyk-399748/

Опубліковано:

та це зрозуміло, нічого нового) просто дуже цікава вибірковість.

ще в мене на лайвджорналі теж стрічку попердолило. хоча там "ком". теж там читаю рецепти і дивлюся всякі фотки зірок тощо.

Опубліковано:

Многие рос. сайты заблокированы, которые вообще не .ру, а .ком например. Плохо это все, потому что много чего очень полезного заблокировано. Впн терпеть не могу, но приходится иногда пользоваться.

Опубліковано:

так і мені довелося, хоча це лінь і дурня взагалі( але українською виявилося що не все потрібне знаходиться, банально ті самі рецепти.

зате Косметиста точно не сепарський сайт, мабуть у нас вирішили :pod_stolom: це типу така соцмережа з відгуками/оглядами ітеде про косметику

Опубліковано:

Рецепты... У меня по профессии много чего не откроешь без впн.

Опубліковано:

я з однієї роботи сайти з йоги читаю, хоча вже на англомовні перейшла майже повністю.

а з другою усе просто - нам заборонено використовувати усі російські джерела)))

Опубліковано:

У меня ж другая специфика. Я просто обучаюсь все время. Статьи, обсуждения, форумы - либо на английском, либо на русском. На украинском по сути ничего.

Кстати, с научпопом еще туго у нас, не в пример ру сегменту.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...