my_fair_lady Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 почала із закладок відкривати по черзі. не все) відкрився Зожник і Косметиста, наприклад а от еда.ру не працює(
OlegRO Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 заблокированы (не по закону, а так просто) почти все сайты на доменах ru, su, рф.. плюс еще многие по какому-то списку 90% укрсайтов не соответствует законодательству, тоесть должны быть блокированы, но все работают, так как закон не работает https://delo.ua/ru/society/s-16-iyulya-vse-...i-yazyk-399748/
my_fair_lady Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 та це зрозуміло, нічого нового) просто дуже цікава вибірковість. ще в мене на лайвджорналі теж стрічку попердолило. хоча там "ком". теж там читаю рецепти і дивлюся всякі фотки зірок тощо.
Outlawif Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 Многие рос. сайты заблокированы, которые вообще не .ру, а .ком например. Плохо это все, потому что много чего очень полезного заблокировано. Впн терпеть не могу, но приходится иногда пользоваться.
my_fair_lady Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 так і мені довелося, хоча це лінь і дурня взагалі( але українською виявилося що не все потрібне знаходиться, банально ті самі рецепти. зате Косметиста точно не сепарський сайт, мабуть у нас вирішили :pod_stolom: це типу така соцмережа з відгуками/оглядами ітеде про косметику
Outlawif Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 Рецепты... У меня по профессии много чего не откроешь без впн.
my_fair_lady Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 я з однієї роботи сайти з йоги читаю, хоча вже на англомовні перейшла майже повністю. а з другою усе просто - нам заборонено використовувати усі російські джерела)))
OlegRO Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 Инстаграм тоже странно блокирует https://www.pravda.com.ua/rus/columns/2022/06/30/7355427/ нам заборонено это частный запрет от наших частных провайдеров
Outlawif Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 У меня ж другая специфика. Я просто обучаюсь все время. Статьи, обсуждения, форумы - либо на английском, либо на русском. На украинском по сути ничего. Кстати, с научпопом еще туго у нас, не в пример ру сегменту.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз