Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

И я такой же... + чувствую что простудился малеха.

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

у нас від суботи зливи, і я відтоді як вишня. тиск падає, то голова болить, то паморочиться, то спати хочеться (але сплю погано однаково). сьогодні ледве прокинулася о 9.40, і вже зранку знов ллє.

а ще дуже стала боятися грому. ми з собакою сидимо постійно перелякані. вона під столом, і мені до неї хочеться залізти.

вчора ще град лупив, десь розміром із горох. і затопило частину району біля кладовища, там кілька машин поспливали і заглохли.

Опубліковано:
вишня
my_fair_lady,

є ще білі вишні, теж смачні)

кілька машин поспливали
my_fair_lady,

добре що не гроби

в мене подруга з дитинства боїться грому, я настільки не можу зрозуміти цей страх, що постійно сміюсь з того. Це в тебе боязнь гучних звуків через війну?

Опубліковано:
є ще білі вишні, теж смачні)

я почвакана вишня, якщо не сказати більше)))

третій день відпустки, вчора роботу закінчувала о 10 вечора і вислуховувала істерики начальниці.

сьогодні думаю їх послати нах усіх, в мене хата не прибрана і ягоди пропадуть, якщо я нічого не спечу з ними.

добре що не гроби

в мене подруга з дитинства боїться грому, я настільки не можу зрозуміти цей страх, що постійно сміюсь з того. Це в тебе боязнь гучних звуків через війну?

Свят, воно то чорний гумор, але в нас у районі частину кладовища розбомбили, там воронки глибиною метрів по 5, як не більше. то може сплисти що завгодно...

так, з початку війни боюся голосних звуків. зараз вже не усіх, бо ми як у Київ повернулися, то постійно по вулиці гремлять автівки. поруч ринок і багато продуктових, і зранку починають розвозку товарів. і по вулиці навпроти сусіднього будинку "лежачі поліцейські", на яких ці вантажівки роблять "БУБУХ-БУБУХ". але грім настільки сильний і гучний був знов вчора, що ми з собакою на стрьомі сиділи. раніше я грози не боялася. собака боялася, але для них це в принципі нормально.

Опубліковано:

А мы на временно оккупированной территории наоборот с нетерпением ждем, и с некой долей оптимизма воспринимаем бабахи, особенно когда они точные и результативные

Потому как знаем, что бабах может сделать только ВСУ

Были периоды, когда неделю вообще абсолютная тишина... то даже как-то не по себе становилось

Опубліковано:

Фауст, я думал, что наши готовят боекомплект. Смысл стрелять по 3-5 снарядов, которые вражеское ПВО сбивает. А вот когда подолгу херячат, то пока ПВО перезаряжается, что-то да пролетит и даст оркам под жопу)

Жду как можно больше Химерсов и Азова на юге

Опубліковано:

студентка з Нікополя писала (згадувала у іншій темі), що у них цілодобово чутно, я наші насипають оркам. схоже, що є чим. десь певне з району Нововоронцовки, а то й далі. вона сказала, що ВСУ просувається, тому вони теж тих бабахів не лякаються. але вчора від РСЗО полізли ховатися у погріб.

Опубліковано:

Покатався сьогодні на ендуро. Мені по ходу не можна дуже потужного брати, бо перший раз на моцику і ручку поклав, розігнавши до 101км. Це любов😍

Опубліковано:

У Дніпрі можу допомогти з навчанням на цьому. Так що май на увазі, та бережи себе

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...