Cardopusher Опубликовано 13 июля, 2022 Опубликовано 13 июля, 2022 И я такой же... + чувствую что простудился малеха.
my_fair_lady Опубликовано 13 июля, 2022 Опубликовано 13 июля, 2022 у нас від суботи зливи, і я відтоді як вишня. тиск падає, то голова болить, то паморочиться, то спати хочеться (але сплю погано однаково). сьогодні ледве прокинулася о 9.40, і вже зранку знов ллє. а ще дуже стала боятися грому. ми з собакою сидимо постійно перелякані. вона під столом, і мені до неї хочеться залізти. вчора ще град лупив, десь розміром із горох. і затопило частину району біля кладовища, там кілька машин поспливали і заглохли.
Finanse Опубликовано 13 июля, 2022 Опубликовано 13 июля, 2022 вишня my_fair_lady, є ще білі вишні, теж смачні) кілька машин поспливали my_fair_lady, добре що не гроби в мене подруга з дитинства боїться грому, я настільки не можу зрозуміти цей страх, що постійно сміюсь з того. Це в тебе боязнь гучних звуків через війну?
my_fair_lady Опубликовано 13 июля, 2022 Опубликовано 13 июля, 2022 є ще білі вишні, теж смачні) я почвакана вишня, якщо не сказати більше))) третій день відпустки, вчора роботу закінчувала о 10 вечора і вислуховувала істерики начальниці. сьогодні думаю їх послати нах усіх, в мене хата не прибрана і ягоди пропадуть, якщо я нічого не спечу з ними. добре що не гроби в мене подруга з дитинства боїться грому, я настільки не можу зрозуміти цей страх, що постійно сміюсь з того. Це в тебе боязнь гучних звуків через війну? Свят, воно то чорний гумор, але в нас у районі частину кладовища розбомбили, там воронки глибиною метрів по 5, як не більше. то може сплисти що завгодно... так, з початку війни боюся голосних звуків. зараз вже не усіх, бо ми як у Київ повернулися, то постійно по вулиці гремлять автівки. поруч ринок і багато продуктових, і зранку починають розвозку товарів. і по вулиці навпроти сусіднього будинку "лежачі поліцейські", на яких ці вантажівки роблять "БУБУХ-БУБУХ". але грім настільки сильний і гучний був знов вчора, що ми з собакою на стрьомі сиділи. раніше я грози не боялася. собака боялася, але для них це в принципі нормально.
Terror Опубликовано 13 июля, 2022 Опубликовано 13 июля, 2022 А мы на временно оккупированной территории наоборот с нетерпением ждем, и с некой долей оптимизма воспринимаем бабахи, особенно когда они точные и результативные Потому как знаем, что бабах может сделать только ВСУ Были периоды, когда неделю вообще абсолютная тишина... то даже как-то не по себе становилось
Magnum_357 Опубликовано 13 июля, 2022 Опубликовано 13 июля, 2022 Фауст, я думал, что наши готовят боекомплект. Смысл стрелять по 3-5 снарядов, которые вражеское ПВО сбивает. А вот когда подолгу херячат, то пока ПВО перезаряжается, что-то да пролетит и даст оркам под жопу) Жду как можно больше Химерсов и Азова на юге
my_fair_lady Опубликовано 13 июля, 2022 Опубликовано 13 июля, 2022 студентка з Нікополя писала (згадувала у іншій темі), що у них цілодобово чутно, я наші насипають оркам. схоже, що є чим. десь певне з району Нововоронцовки, а то й далі. вона сказала, що ВСУ просувається, тому вони теж тих бабахів не лякаються. але вчора від РСЗО полізли ховатися у погріб.
Jazzman Опубликовано 13 июля, 2022 Опубликовано 13 июля, 2022 Покатався сьогодні на ендуро. Мені по ходу не можна дуже потужного брати, бо перший раз на моцику і ручку поклав, розігнавши до 101км. Це любов😍
MaJ0r Опубликовано 13 июля, 2022 Опубликовано 13 июля, 2022 У Дніпрі можу допомогти з навчанням на цьому. Так що май на увазі, та бережи себе
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти