Jazzman Опубліковано: 13 липня 2022 Опубліковано: 13 липня 2022 У Дніпрі можу допомогти з навчанням на цьому. Так що май на увазі, та бережи себе Де я, а де навчання) То може після перемоги. А так, думаю, я просто адреналіновий торч
MaJ0r Опубліковано: 13 липня 2022 Опубліковано: 13 липня 2022 То може після перемоги Jazzman, тож я так ії намагаюсь прискорити та підбадьорити тебе )
OlegRO Опубліковано: 15 липня 2022 Опубліковано: 15 липня 2022 это всё на подготовке ДО войны делать надо было, а не после Винницы.. не было бы коллапса беженцев и т.д. Хотя как организовали при ковиде .. был бы все равно коллапс( "Президент и министр внутренних дел обсудили вопросы безопасности, в частности введение номера 112 как единой системы помощи гражданам. "
my_fair_lady Опубліковано: 22 липня 2022 Опубліковано: 22 липня 2022 не знаю, як пояснювати вже людям, що я не повинна проводити тренування безкоштовно. з одного боку, розумію, що у багатьох немає грошей. але з іншого боку, мені ж в магазині їжу безкоштовно не дадуть. за*балась і побачила новий курс долара, за яким в мене зніме вартість ліцензійного зуму на наступний місяць. сказала, що прикриваю лавочку. з наступного тижня клуб частково поновлює заняття. я ще й розчарована, бо мені дістається те, що вести не хочу. тому прекрасний вибір - або за гроші те що не хочу, або безкоштовно те що хочу))) ще й приплачувати доведеться, бо ті хто платять може й зум мені не перекриють
OlegRO Опубліковано: 22 липня 2022 Опубліковано: 22 липня 2022 вартість ліцензійного зуму он для Украины не бесплатный?
my_fair_lady Опубліковано: 22 липня 2022 Опубліковано: 22 липня 2022 в мене чомусь вимагає грошей. поняття не маю, що я роблю не так, уже перерила усі налаштування.
my_fair_lady Опубліковано: 22 липня 2022 Опубліковано: 22 липня 2022 техпідтримка не відповіла, гроші в мене знялися вже другий місяць як.
Faust Опубліковано: 22 липня 2022 Опубліковано: 22 липня 2022 гроші в мене знялися вже другий місяць як. Почитай здесь Может что-то полезное будет
my_fair_lady Опубліковано: 23 липня 2022 Опубліковано: 23 липня 2022 дякую, за пару днів закінчиться ліцензія, буду пробувати крутити. бо поки у клубі трохи собі там виторгувала те що хочу. але поза клубом думаю, може лишити в якійсь кількості зум, чи просто ще +1 день у парку додати.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз