Faust Опубліковано: 25 липня 2022 Опубліковано: 25 липня 2022 Гугл знает, что твои руки слегка ослабли, что тебе нужна помощь ))
Outlawif Опубліковано: 26 липня 2022 Опубліковано: 26 липня 2022 Это ладно, но сыворотка правды-то зачем? ))
my_fair_lady Опубліковано: 27 липня 2022 Опубліковано: 27 липня 2022 в мене день зустрічей з форумлянами))) і з Кардо, і з Сірьогою-Главмехом сьогодні потусила (по окремості). треба багатьох десь зібрати, чи що)
Cardopusher Опубліковано: 27 липня 2022 Опубліковано: 27 липня 2022 Танюха если что, еще та красотка + болтуха)) Я правда думал она в своем платье будет. Даже трусы одел, которые эрекцию скрывают/сдерживают. :zhet:
my_fair_lady Опубліковано: 27 липня 2022 Опубліковано: 27 липня 2022 нє, ну спасіба канєшна, але в якому ше платті?) я у вечірніх сукнях водити не навчилася поки. і здається, майки тобі теж було достатньо, бгггг ЗІ. Кирило мене випередив :pod_stolom:
Главмех Опубліковано: 28 липня 2022 Опубліковано: 28 липня 2022 і здається, майки тобі теж було достатньо, бгггг Да майочка зачотна!
my_fair_lady Опубліковано: 28 липня 2022 Опубліковано: 28 липня 2022 Сірьога, ти тепер теж мусиш написати комплімент, бо звучить неоднозначно :pod_stolom:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз