Outlawif Опубліковано: 13 жовтня 2022 Опубліковано: 13 жовтня 2022 Пинкретины, пардон Пинкертоны сплошные :ae:
VUBlack Опубліковано: 15 жовтня 2022 Опубліковано: 15 жовтня 2022 Отсиживаюсь в селе со вторника, сегодня упавший ясень пилял, перевозил, здоровенный такой, устал как собака, но морально как в санаторий съездил, голова прочистилась...
Outlawif Опубліковано: 15 жовтня 2022 Опубліковано: 15 жовтня 2022 Ты его спросить не забыл, перед тем как распилить?
my_fair_lady Опубліковано: 15 жовтня 2022 Опубліковано: 15 жовтня 2022 ми теж знов у селі. чоловік мене забрав у понеділок, потім у четвер повернулися, переночували у Києві і назад. я після понеділка щось ніяк себе в норму не приведу. повилізали на нервах хронічні болячки.
VUBlack Опубліковано: 15 жовтня 2022 Опубліковано: 15 жовтня 2022 Ты его спросить не забыл, перед тем как распилить? Та когда пилу зажало так, что еле вытянул, даже подрубываться пришлось, то я его даже обматерил, молчит зараза))
MrGreenZ Опубліковано: 15 жовтня 2022 Опубліковано: 15 жовтня 2022 сегодня упавший ясень пилял, перевозил, здоровенный такой Распилить на доски, посушить и продать. Довольно дорогое дерево.
VUBlack Опубліковано: 15 жовтня 2022 Опубліковано: 15 жовтня 2022 На хмельниччине много такого добра, сушить негде особо, и на доски пилить тоже, дрова будут, родители сейчас живут в доме с печным отоплением, ясень сухой хорошо горит)
my_fair_lady Опубліковано: 15 жовтня 2022 Опубліковано: 15 жовтня 2022 ты это .. тікай если шо) з села?) та вже хочу назад додому у Київ. тут уже наче і усі зручності ми зробили, і гарна природа, але так тоскно. я точно не людина села, тут якщо ти не вкалуєш на городі до усирачки з ранку до ночі - то всьо, нероба. а ми тут нічого садити не збираємося, чесно кажучи мені і на запущений сад пофігу. ну буде шось рости, то буде. а не буде, то ок. яблука коштують 15 грн/кг, груші 30.
MrGreenZ Опубліковано: 16 жовтня 2022 Опубліковано: 16 жовтня 2022 Как оказалось не просто выбрать годную кастрюлю на 10-14л, а еще и цены неприятно удивили.. 4-6к за кастрюлю ппц.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз