Перейти до публікації

Мысли дня, без комментариев

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Пинкретины, пардон Пинкертоны сплошные :ae:

• Відповіді 56,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

4443

• andreyyy

4021

• my_fair_lady

2676

• OlegRO

2422

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Отсиживаюсь в селе со вторника, сегодня упавший ясень пилял, перевозил, здоровенный такой, устал как собака, но морально как в санаторий съездил, голова прочистилась...

Опубліковано:

Ты его спросить не забыл, перед тем как распилить?

Опубліковано:

ми теж знов у селі. чоловік мене забрав у понеділок, потім у четвер повернулися, переночували у Києві і назад. я після понеділка щось ніяк себе в норму не приведу. повилізали на нервах хронічні болячки.

Опубліковано:

ты это .. тікай если шо)

Опубліковано:
Ты его спросить не забыл, перед тем как распилить?

Та когда пилу зажало так, что еле вытянул, даже подрубываться пришлось, то я его даже обматерил, молчит зараза))

Опубліковано:
сегодня упавший ясень пилял, перевозил, здоровенный такой

Распилить на доски, посушить и продать. Довольно дорогое дерево.

Опубліковано:

На хмельниччине много такого добра, сушить негде особо, и на доски пилить тоже, дрова будут, родители сейчас живут в доме с печным отоплением, ясень сухой хорошо горит)

Опубліковано:
ты это .. тікай если шо)

з села?) та вже хочу назад додому у Київ. тут уже наче і усі зручності ми зробили, і гарна природа, але так тоскно. я точно не людина села, тут якщо ти не вкалуєш на городі до усирачки з ранку до ночі - то всьо, нероба. а ми тут нічого садити не збираємося, чесно кажучи мені і на запущений сад пофігу. ну буде шось рости, то буде. а не буде, то ок. яблука коштують 15 грн/кг, груші 30.

Опубліковано:

Как оказалось не просто выбрать годную кастрюлю на 10-14л, а еще и цены неприятно удивили.. 4-6к за кастрюлю ппц.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...